Fiat 126 Bis Almayı Düşünüyorum...
-
evet müridler bu araba hakkındaki görüşleriniz nedir alırsam ne gibi sorunlarla karşılaşırım.
parçaları ucuzmudur.parçalarını bulabilirmiyim?
ve satan varmı?
sulu ve hava soğutmalı olanları var.. farkları nelerdir?
fiyat aralıkları nedir
1000ytl ye güzel bir bis bulabilirmiyim?
şimdiden teşekkürler:) -
hoca ne kadar iyi bi bis bulursun bilmem ama 1000 liraya bis bulursun : ) , bende alıcam bi tane beşyolda 2. el galericide 700 liraya vardı almayı düşündüm ama babam taşşak geçti filan .. bende vazgeçtim
-
walla hocam 126 bisler çok güzel arabalar ama işte güzel oldukları kadar ufaklarda :P ilgiliolarak
babam anlatmıştı ;
babamın çalıştığı firma ankarada bi yol üzerinde doğalgaz hattı döşüyo. yol üzerinde oturan bi adamında 126 bisi war. gecebikaç tane herif gelip arabayı bulvarda iki ağacın arasına kaldırıp koyuolar :) adam sabah işe gitmek için arabanın yanına bi gelio kalıyo öle :)eğer etrafınızda böle şakacı gençler warsa hazırlıklı ol derim.
sorularına gelirsek;
1000 ytlye tabi ki bis bulursun ama temiz olmaz.
yedek parçaları biraz tuzlu diye duymuştum.
trafikte millet pek takmıyo üstüne üstüne geliyolar.
bide irice bi adamsan ya sempatik olur yada abes kaçar. (ince bi çizgi)
bide maalesef çok gürültülü çalışıyolar.
-
güzellll :D
güzel olann bis almak istemen bizde geçtik o yollardan diyorum ve önerilerime başlıyorum
1- sahibinden.com kesinlikle en iyisi
2- 1000ytl'ye iyi bişey bulamazsın, 2ver kafan rahat araban çalışır olsun
3- hava sogutmalı alma (su sogutmalı bulursan banada haber ver :D)
4- bis sürmek ayrıcalıktır.
selametle...
-
su soğutmalısı daha ii sahibinden.coma bak temiz bulursun ama her zman derim araba arabadır 4 tekerden vazgeçmem ister bis olsun ister mercedes...
-
yedek parça sıkıntısı çekersin
-
mavi 1bis görmüştüm eleman şekiller falan yapmış arkayada 'blue mouse'yazmış cok tatlıydı kopmuştuk görünce:)
al gitsin:P
-
vardi bende vaktiyle uygun aldim uygun sattim , motor ve kaporta ici bakimi kolaydir girdigin her sanayiden uygun fiyata cikartirsin.
isini gorur.
-
bnm arkadaşda alacaktı 800 liraya stop lambaları yokmuş ama onuda halledecez xD
-
http://www.araba.com/929434.html
Şuna bak hacı :)=
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------http://www.araba.com/929434.html
Şuna bak hacı :)=
-----------------------------
bana max 1500 ytl lik bişey lazım hocam