Fiat Siena 70 Bin Km De Sizce Nasıl
-
bu aracı alacaksan iyi inceletmek lazım 17 yıllık araç 70bin km biraz garip geldi km düşürülmüş olabilir. km den korkma bişi olmaz düşük yüksek. araç temiz bakımları zamanında yapılmış olsun yeter.
-
herkes km falan demiş ama bu benzinli motorun Sw kasası bizde vardı weekendmidir nedir yemin ediyorum kamyon sollayamazdık 1.4 ama broadwaydan daha hantal bir motor.
uzun yolda yokuşlarda kaptırmadan 100 den aşşağı girdiysen yokuşun sonunda kamyonun arkasına halat atsan daha iydir.5 ten 2 ye falan düşüyorsun yemiyor TORK yok güç yokLPG taktırmak istersen 1 hafta çile çekeceksin ilk alışacağı zaman akla karayı seçeceksin.
klima yok kafayı yersin baharda nemli şehirlerde yaz bile gelmeden garip bir zaman dilimi var insanların daha kısa kollu giymediği havanın aniden ısındığı zamanlarda aracı yakıp kaçmak istersin
o araçtan sonra 1.6 Tempra SW kasa aldık geriye 4-5 Bn paramız kaldı o tempra ondan daha iyi iş gördü
alabiliyorsan Renault megane 1 kasa 1.6 16 Valf olanını al hem performans hemde sağlamlığı göreceksin. -
kime sorduysam yaramaz diyo , benim fikrim 1.2 motor elinde kalır benden sölemesi , seat cordoba lara bak toledolara bak bence
-
yanlıs anlama ama bu aracı 18 bine sırf km az diye alma hiç bir fonksyonu yok bir kac zaman binip satacagın bir şey arıyorsan daha fonksyonlu bir araç al heleki fiat kesinlikle alma.
-
Pek piyasa arabası olmadığı için satarkende zorlanacağın kanısındayım.clio ve albea yakın arabalar.Ben olsam ikisinden birisini düşünürdüm.En azndn satması cok daha kolay
-
Hocam bir kaç sene önce yakın bir akrabam almıştı alırken herşey iyi hoş aracı kullanmaya başladı hantal basıyorsun gitmiyor Işıkta kalkmıyor satarkende zarar ederek satmıştı
-
Birde soyle düşün hocam, ilan 16 Ocak'ta açılmış. O tarihten bu yana 15 gun geçmiş ve satılmamış. Zaten çok iyi olsaydı veya tercih edilseydi bu kadar sure durmaz giderdi.
Sen aldığında biraz daha hırpalanacak araba doğal olarak ve senin satman çok daha zorlaşacak. Tavsiyem Baska arabalar bak.
-
nissan altima al klimasıda var airbagide var hem uygun
-
-
1.2 motorla ne işin var 1.3 veya 1.4 bak.