Fifa 09 Demosu Çıktı !
-
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------
99 un ustune fifa tanimam abu:D
başka da bişi demiyorum..:D ömrümü yedin 99 -
grafikleri cok pis geliştirmişler yalnız,oyuncu modellemeleri falan cok iyi olmus.
ama fifanın en büyük eksisi oynanabilirliği zaten,ve bu versiyondada pek bi değişiklik yok.tamam grafikleri aşmışsınız falanda birazda oynanabilirlik katın su oyuna,toplar yine adama yapışıyor,nasıl anlatsam pes'teki gibi sanki topun bilardo masasında özgürce dolaşıyormuş hissi yok bu oyunda,şutlar falan hep aynı.
kısacası pes yine eline verecektir.
-
yeni alınan haberlere göre pes man utd , chelsea gibi takımların lisansını satın aldı
+
şampiyonlar ligi uefa kupasının lisans haklarını da 4 seneliğine aldı..
:) bunlarda ek bilgi olsun..
alem buysa kral pes :D -
RaCiNGeR bunu yazdı:
ugur0 bunu yazdı:
99 un ustune fifa tanimam abu:D
başka da bişi demiyorum..:D ömrümü yedin 99
-----------------------------zaten fifa 99 dünyada da efsane isterlerse fifa2053 ü cıkarsınlar 99 un yeri başka ahh ahh anılarım canlandı bulup oyniim bari
-
Nurky bunu yazdı:
yeni alınan haberlere göre pes man utd , chelsea gibi takımların lisansını satın aldı
+
şampiyonlar ligi uefa kupasının lisans haklarını da 4 seneliğine aldı..
:) bunlarda ek bilgi olsun..
alem buysa kral pes :D
-----------------------------oooh o zaman pes bu sene öttürecek ortalığı.
yalnız ispanya liginin lisansını kaybetmişler diye duydum hoca dogrumudur?
-
yok hocam sslerin birinde gördüm diye hatırlıyorum atletico madrid'in forması zartı zurtu üstündeydi hep..
burdan izlemek isteyenler şamp.ligli pesin videosunu izleyebilirler..
Çok süper olmuş :D hastası oldum :D
Konami yaptığı açıklama ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nin lisansını 4 yıl boyunca satın aldığını duyurdu. Konami bunun yanında Liverpool ve Manchester United takımlarının lisanslarını da aldığını açıklamasında belirtti. PC, PS3, Xbox 360, PSP, Wii ve PS2 platformları için geliştirilen Pro Evolution Soccer 2009 Avrupa'da 15 Ekim 2008 tarihinde piyasaya sürülecek.
http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=14329 -
Nurky bunu yazdı:
yok hocam sslerin birinde gördüm diye hatırlıyorum atletico madrid'in forması zartı zurtu üstündeydi hep..
burdan izlemek isteyenler şamp.ligli pesin videosunu izleyebilirler..
Çok süper olmuş :D hastası oldum :D
Konami yaptığı açıklama ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nin lisansını 4 yıl boyunca satın aldığını duyurdu. Konami bunun yanında Liverpool ve Manchester United takımlarının lisanslarını da aldığını açıklamasında belirtti. PC, PS3, Xbox 360, PSP, Wii ve PS2 platformları için geliştirilen Pro Evolution Soccer 2009 Avrupa'da 15 Ekim 2008 tarihinde piyasaya sürülecek.
http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=14329
-----------------------------arastırdım hoca ne yazıkki konami ispanyanın lisansını kaybetmiş,en azından dasaklı 5-10 takımınkini almaya kasacaklarmıs.
http://soccercenter.net/forum/konu/110765/pn/1/pp/10/sm/1271927