folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Fifa 15 Torrent Link

Fifa 15 Torrent Link

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Bu dosya çok mu yavaş iniyor ya resmen 25 mbit fiberde 20-30kb ile iniyor..

darkroques61 tarafından 09/Şub/15 02:19 tarihinde düzenlenmiştir

Kendine İyi Bak ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkfeo
    Darkfeo's avatar
    Erkek

https://kickass.so/fifa-15-pc-ultimate-team-edition-w-update-4-multi15-cracked-3dm-t10159342.html

Hadi bi güzellik yapayım.

Real-Debrid kullanıyorum.

Link isteyen olursa pm atsın. 

"Tarikat kutsaldır, maddi çıkar için kullanılamaz." HolyOne
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

hacılar konuyu hortlatıyorum ama skidrowun sitesinde crackli versiyon çıkmış gözüküyor torrent linjkide var ama linkler uçmuş. Piratebayden filan baktım tek bir tane çıkıyor onda da yorumlarda çalışmıyor vs yazan çok. Amk 2015 bitecek daha çıkmadı mı crack?

varsa birde tek link yada torrent linki paylaşırsanız denediğiniz güzel olur

bu arada benim sistem win7 64 bit

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    kukunku bunu yazdı

hacılar konuyu hortlatıyorum ama skidrowun sitesinde crackli versiyon çıkmış gözüküyor torrent linjkide var ama linkler uçmuş. Piratebayden filan baktım tek bir tane çıkıyor onda da yorumlarda çalışmıyor vs yazan çok. Amk 2015 bitecek daha çıkmadı mı crack?

Skidrowun sitesi yok, öyle gözükenlerin hepsi fake. Hatta geçenlerde skidrowcrack olanı hangi oyun hatırlamıyorum birinin içine bitcoin miner gömdü milletin pcnin amına koydu.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    kukunku bunu yazdı

Skidrowun sitesi yok, öyle gözükenlerin hepsi fake. Hatta geçenlerde skidrowcrack olanı hangi oyun hatırlamıyorum birinin içine bitcoin miner gömdü milletin pcnin amına koydu.

watch dogs'da yaptilar. Torrent linklerdeydi o ama skidrow degildi.

Crack cikali cok oldu bu arada, biz baya oynadik arkadaslarla o cakma skidrow sitelerinden birinden indirmistik hatta. Bayada bekledik su islemci muhabbetine. Crack var yani.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
Toplam Hit: 6278 Toplam Mesaj: 36