Fifa 2007 [Yardım]
-
Beyler FİFA 2007 arkadaşla beraber ödetmesine oynuyoruz yeniliyorum bildiğiniz değişik bir taktik varsa paylaşırsanız çok ii olur.
-
Hocam Manchester united i al
Top sende değilken top almak için E+D kombinasyonunu kullan sürekli adamı karşılamaya çalış.
Diyelim topu aldın ara pasları atmaya önem ver ve koşarken genelde elin E de basılıyken elini çekmeden shift tuşuna bas birden basar deparı adamları tek tek geçer.
shift e basılı tut aşağı yukarı yap hızlı hızlı hareket çeker ama en önemlisi yenilmemen için bir teknik direktör gibi düşün boşlukları gör çalış çabala idman yap...
-
saol hoja
-
kendi ceza sahandayken a+d yap hızlı şu çekiyo biraz alışınca böyle gol atmayı öğrenirsin
-
hocalar varsa bildiginiz tus kombinasyonlarini yazin ,sap gibi oynuoz s ile pas ver d ile sut cek :D ,hareket falan nasilyapioz iste degisik birseyler varsa yazin ogrenelim :D bende fifa2007 yuklim :d
-
fifa bi boka yaramaz zevk almassın pes6 yükleyin derim
-
pcBear bunu yazdı:
-----------------------------
fifa bi boka yaramaz zevk almassın pes6 yükleyin derim
-----------------------------
pes6 bilgisayarda sarmıyor playstation olcak manyak sarıyor -
alışmışım ben ps ye o yüzden fifa ya ısınamadım
-
compü Pes6 yükle abi bi adet kontorland joypad almayı da unutma :) joypad dediğin nedir ki 15-20 kaat a.q klawyede oynamayın zewki çıkmaz :)
-
ölede olur ama bana taktik lazım onla oyna bunla oyn lazım değil =) hoja arkadaşla oynuyoz yenemiyorum antreman falan yapıyom yok biraz değişik taktik lazım
-
RhiFaT bunu yazdı:
-----------------------------Hocam Manchester united i al
Top sende değilken top almak için E+D kombinasyonunu kullan sürekli adamı karşılamaya çalış.
Diyelim topu aldın ara pasları atmaya önem ver ve koşarken genelde elin E de basılıyken elini çekmeden shift tuşuna bas birden basar deparı adamları tek tek geçer.
shift e basılı tut aşağı yukarı yap hızlı hızlı hareket çeker ama en önemlisi yenilmemen için bir teknik direktör gibi düşün boşlukları gör çalış çabala idman yap...
-----------------------------Hoca dediklerini tek tek yaptım. Katkısı oldu mu? -Evet oldu. Şimdiye kadar hep 5-0 yenliliyordum şimdi ise bi gol attım :) :