folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Fifa 2011 RELOADED | Full | İndir - Yükle - Download

Fifa 2011 RELOADED | Full | İndir - Yükle - Download

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

cevik bunu yazdı:
    -----------------------------

Hacim paylasim icin eyvallay ama vakit kaybindan öte degil bu oyun pes varken.

Herkesin zevki farklı hocam... :)

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frt
    frt's avatar
    Erkek

üstad 2011 den evvel 2010 da paylaşmıştın sen ben onu kurdum çalışmadı crack yapmam gerekiomuydu katılımsız demişsin o ne demek onuda bilmiorum açıkçası laptopu alalı 1 sene oldu hala bi oyun kuramadım laptopumun bakireliğini bozmak istiom artık işletim sistemim windows 7

son bitlisli
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

frt bunu yazdı:

üstad 2011 den evvel 2010 da paylaşmıştın sen ben onu kurdum çalışmadı crack yapmam gerekiomuydu katılımsız demişsin o ne demek onuda bilmiorum açıkçası laptopu alalı 1 sene oldu hala bi oyun kuramadım laptopumun bakireliğini bozmak istiom artık işletim sistemim windows 7

Hocam paylaştığım FiFA 2010' u kendi sistemimde kurdum oynadım ve hala kurulu. İşletim sistemimde Windows 7 Ultimate 64Bit Kurulum bitene kadar pc de bir işlem yapma. Kurulum sistem özelliğine göre uzun yada kısa sürebilir.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokayortaburun
    gokayortaburun's avatar
    Erkek

Normalde Pes daha iyidir de. Bu seferki PES i hiç beğenmedim. Tuş ayarlarını felan yapmamıslar. Sanki herkes PS3 oynuyo. Ben bana atanan tuslarla oynamak zorundamıyım. Tuslar değişiyoda atanan harfler değişmiyo. Ben niye illa X i filan kullanıcamki.

Fifa 11 cok güzel yapmıslar bu yıl. Pesi sildim attım. Fifa 10 numara. Ama real hakkaten cok güclü kardeşim ya. World Classta 2-3 tane zor atıyosun 10DKlık devrelerde :)

İndirmeyenlerede tavsiyem indirin. Memnun kalıcaksınız. ;)

Not: Bu arada bu kadrolara devre arasında yapılan transferleri bi patch / yama gibi bisiyle ekleme yapma mümkünatı varmıdır ? Zira epey transfer felan oldu.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

gokayortaburun bunu yazdı:

Normalde Pes daha iyidir de. Bu seferki PES i hiç beğenmedim. Tuş ayarlarını felan yapmamıslar. Sanki herkes PS3 oynuyo. Ben bana atanan tuslarla oynamak zorundamıyım. Tuslar değişiyoda atanan harfler değişmiyo. Ben niye illa X i filan kullanıcamki.

Fifa 11 cok güzel yapmıslar bu yıl. Pesi sildim attım. Fifa 10 numara. Ama real hakkaten cok güclü kardeşim ya. World Classta 2-3 tane zor atıyosun 10DKlık devrelerde :)

İndirmeyenlerede tavsiyem indirin. Memnun kalıcaksınız. ;)

Not: Bu arada bu kadrolara devre arasında yapılan transferleri bi patch / yama gibi bisiyle ekleme yapma mümkünatı varmıdır ? Zira epey transfer felan oldu.

Yorumun için teşekkür ederim hocam... :)

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

Telif hakkı diyor linklere ?

Bir gün Ferrari alacağım.İnanıyorum :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek

pes 2011 in türkçe seslendirme yaması çıkmış kullanan varsa..

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
Toplam Hit: 3791 Toplam Mesaj: 18