Fifa 2011‘Deki Mantık Hatası
-
jaaaaaaaa hssktr xD
-
fifa 99 rulZZZ :W e s ports tudu game
-
insidae bunu yazdı:
-----------------------------
fifa 99 rulZZZ :W e s ports tudu game
-----------------------------aynen halen oynuyorum şuandada kurulu bilgisayarımda :D
QQQQQQQQQQ :D
-
sims bunu yazdı:
-----------------------------
pes i savunanlar daha yeni konulan hızını ayarlayarak pas verme olayının fifada 2senedir var olduğunu bilmiyorar gliba. ayrıca pesde faul olduğunda avantaj durumdaysa oyunu devam ettirip sonradan kart gösterme olayı halaa yok.(fifada var) almanya ligi bile yok peste. fifada türkiye ligi bile var. fifada tezahürat çeşidinin daha çok olduğunu ve gol sevincini bile seçebiliyorsunuz. pesde oyun içinde hareket zenginliği getirildi (2011) fifa 2010da saha içinde bile top sektirebiliyordun.
bunlar benim gördüğüm farklar. sanki fifa daha üstün gibi
-----------------------------bunlar eksileri olabilir.birde artıları var onlar bana yetiyor.ayrıca fifa nın pes ten aldıklarının yanında pesin fifadan aldıkları hiç kalır.adamlar tuş düzenini bile pes inkine çevirdiler.tek tek saydırtma şimdi bana.ben fifada oynadım yıllarca pes te oynadım.bence pes le fifa kıyaslanamaz bile.
fifadaki saçmalıkları hiç bir oyunda göremezsin.fifa 2007 de kaleden kaleye gol oluyodu aq. :D
-
enfes.
-
bende forever pes diyenlerden biriydim ancak 2011 de fifa pesin eline verdi. bu bir gerçek :D
-
madem topu sen tuttun bari bende caktırmadan oyuncu gibi gireyim olaya demis kaleci.. bilgisayar oyunu dersin ama bak ne kurnazlar :)
-
bence kuralları baştan yazmak lazım kaleci oyuncu fln
-
kaleci oyuncu var olm fifa'da siz hala pes oynayın
-
Kaleci değişmiş abartacak bişi yok :))