Fifa World Cup 2010 South Africa Pc(İstek)
-
elinde olan varsa paylaşabilir mi?
ben bitane indirdim adamlar fifa 2010 un üzerine yapmışlar alakası yok bok gibi olmuş
elinde has ı olan var mı?
-
hiç karşılaşmadım PC için çıakrmışlarmı :<
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
hiç karşılaşmadım PC için çıakrmışlarmı :<
-----------------------------ben ps3 de oynadım bilmiyorum ki çıkmış mı?
-
bu bildiğin oynaması fifa 2010 gibi olan mı ?
olsa iyi olur tadından yenmez
-
Kreyzi bunu yazdı:
bu bildiğin oynaması fifa 2010 gibi olan mı ?
olsa iyi olur tadından yenmez
-----------------------------işin aslı ben fifa 2010u sadece şu şekilde oynadım:
fifa world cup 2010 diye bişey indirdim o da fifa 2010un sadece international ligden oluşan halini düşün diğer takımların hepsini çıkarmışlar
öyle de rezil bişey gibi geldi 2010 bana
ama asıl world cup 2010 u ps3 de oynadım
harikaydı
-
Pc ye çıkmadı
-
fifa yapımcıları artık pc versiyonları üzerinde adam gibi çalışmıyor.. fifa 2010 pc versiyonu fifa 99 dan kötü grafiklere sahip :)
pc de oynayacaksanız pese yönelin.
-
tabi ps3 te oynadıgın harika gelir ps3 de nextgen engine var fifada pc de ise yok yani indirip oynadıgın o boktan sey ps3 tekinin pc versiyonu çakması filan değil.
fifa 11 pc ye cıkıcaktı ama ea son anda sürpriz yaparak pc ye cıkarıcaklarını vede next gen olarak cıkıcagını soyledi. yani artık pc dede kaliteli fifa oynıyabilicez.
ayın 15 inde hem pes 11 hemde fifa 11 in demosu cıkıcak ay sonu fifa ekim basındada pes cıkıcak.biraz bekle onları indirirsin.
-
RaAmLis bunu yazdı:
tabi ps3 te oynadıgın harika gelir ps3 de nextgen engine var fifada pc de ise yok yani indirip oynadıgın o boktan sey ps3 tekinin pc versiyonu çakması filan değil.
fifa 11 pc ye cıkıcaktı ama ea son anda sürpriz yaparak pc ye cıkarıcaklarını vede next gen olarak cıkıcagını soyledi. yani artık pc dede kaliteli fifa oynıyabilicez.
ayın 15 inde hem pes 11 hemde fifa 11 in demosu cıkıcak ay sonu fifa ekim basındada pes cıkıcak.biraz bekle onları indirirsin.
-----------------------------çakmaydı canım ondan eminim de bilmiyordum ps de böyle bi özellik olduğunu
beklemedeyim =)
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------FIFA 11 PC'de next gen olarak mi geliyo.
LA BILMIYODUM HEE.
Benim level okumaya baslamam lazim artik baksana bu kadar onemli bi haberi bile bilmiyodum :|
Eee o zaman PES tarih olur? OBAA 10 numara olur? Feci guzel FIFA konsollarda yaw.
-
xbox versiyonu edge den 94 puan aldı.Pc versiyonu içinde pc ye cıkan gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunu olucağını söylediler