folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder FIFA"Nın Ağır Cezası



FIFA"Nın Ağır Cezası

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek
    Emreye o kadar ceza verilmesi kötü olmuş
    Gevur işte ne beklenirki şerefsiz bunlar

    dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    snmez bunu yazdı:



    pingattack bunu yazdı:



    maçta adam mı siktik amına koyim,bi dünya ceza vermişler.roma maçında şerefsiz polisler bizim oyuncuları dövdüler de ne oldu italya ceza mı aldı.bu ceza Türk ırkı olduğumuz için verildi,başka bi boq yok bu işin içinde.a.q.sanki onların sahasında bize iyi davrandılar




    futbol zaten savaş gibi bir pozisyona girdi. ülkeler sahalarda spor değil savaş yapıyor. savaştan kastım milli maçlarda Türkiye almanya maçında yendiğimiz zaman almanyayı savaşta yenmiş gibi bir haz yaşarız. bu anlamda bizim düşündüklerimizi onlarında düşündüğünden eminim o açıdan fifa da  Türk yönetici olmadığına göre düşmanlar önümüzü kapatıyolar Türk düşmanlığı bu olsa gerek. Ceza verilmesine bişey demiyorum, aşırı abartılmış bir ceza bu şekilde düşünmeme sebep oldu.




    fifada türk yönetici var arkadaşım,ŞENES ERZİK denen zik kafalı var ya UEFA başkan yardımcısı bi de az rütbeli de değil ama bi boqa yaramıyo inek.başkası olsa anasını ziker uefanın.alpayında a.q.zaten maçta bütün belaları o başlattı

    Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    ALPAY denince aklıma takılıyo da maçta o penaltıyı FATİH TERİM özellikle yaptırmış olabilir mi?baktı fatih hoca bu maçı kesin kaybederiz deyip bu işi sen üzerine al alpay demiş olabilirmi benim de kafama bu takılıyo.öyle olmasa adam ilk dakkadan penaltı mı yaptırır.

    Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ağustos/2005
    Erkek

    bence o maçta tüm yükü alpaya atmak yalnış olur,sonuçta futbol bir takım oyunudur eğer gol atarsanız takım atar, gol yersenizde takım yer sonuç şudurki türkiye bu cezayı bi nevi ders olarak almalı ve ileriki organizasyonlarda daha profesyonelce oymalıdır..


    tüm sorumlu tff dir.


    Parlayan bizi paylar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tastankalp
    tastankalp's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Şubat/2006
    Erkek
    pingattack ' a katılıyom olabilir belki

    karanlığın en koyu vakti aydınlığın en yakın vaktidir
Toplam Hit: 2168 Toplam Mesaj: 16