Fight Club'den Güzel Filmler
-
pcdoktor636 bunu yazdımataramasuko bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdıpiradomim bunu yazdıAndrei bunu yazdı
dünyanın en abartılan filmi muhtemelen fight club.
godfather, papillon, one flew over the cuckoo's nest, 12 angry men gibi yapımlar varken "dünyanın en iyi filmi" demek bi tuhaf geliyor bana sahsen.
hele bi de "brad pitt kaslı maslı cok karizmatik yaw, mükemmel bi dövüş filmi :)):):" diyenleri tutup sikesin gelir o derece.
yine de ortalamanın üzerinde bir film tabii ki.
bende anlam veremiyorum bu fight club merakına özellikle godfather 1 ve 2 varken adı başlara gelemiycek bi film bence
tabi zevk meselesi ,çok insan biliyorum (anlam veremesemde) "godfather çok sıkıcı yaa" diyenleri ...
Ben de o insanlardanım :) Sırf izlemiş olmak için izledim godfather'ı. Bu kadar sıkıcı bir film görmedim ben hayatımda :D
Hatta Family Guy izleyen müridler bilirler, bir sahnede godfather'la dalga geçiyorlardı :P
Türkçe altyazılısını bulamadım video'nun.
Hele bu şekilde abartılması iyice soğuttu beni filmden :) Yani herkes beğenecek diye bir şey yok, bence fazlasıyla overrated bir film, yani abartılan kısmı ne onu anlamıyorum. Aksiyon filmlerini zaten sevmem, daha çok kurguya bakarım. Bourne, the departed, matrix gibi seriler/filmler aksiyon diye de geçmesine rağmen temelde ve ağırlıklı olarak bundan uzak filmler. Yani aslında aradığım da budur, godfather da böyleydi. Ama 3 saat izliyorsun hiç bir şey olmuyor, kurgu desen zayıf geldi bana. Yani 3 saat izlediğine değen bir şey göremiyorum ben.
:( hala şaşırıyorum nasıl beğenmediğine. Her sahne kalite, her sahne oyunculuk, her hareket hesaplı, diyaloglar akılda kalıcı, çarpıcı, müziği mükemmel, hikaye ve senaryo çok iyi, dönemin olaylarını iyi yansıtmış vs, sen ne aramıştın ki filmde?
-
c0nverse bunu yazdıpiradomim bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
Godfatherla dalga geçeni Allah çarpar ya özellikle 1 tam bir başyapıt, bu filmi sevmeyen kusura bakmasın ama şu filmi izlesin
ya işin içine köpek balığı girince gerilmekten ziyade güldürüyor ya,kurgu ve özellikle çekim saçmalıktan öte gitmiyor (tabi bnce, illa seven bi mürid gelir şimdi :) )
edit: bu konuya girmeden öncede gotfather1 izliyordum ing altyazı konu ilerledikçe kasmaya başladı dedim TR altyazı indirim ... derken arifin manchestera attığı golü ararken nerelere geldim gene mk :)
bu gökyüzünden köpekbalıklarının düştüğü film değil mi ya :D favori filmimdir çok gülmüştüm bu filme
afasfasd aynen o filmmiş :D Uçan köpekbalığı nedir afasdas
http://www.sinemalar.com/film/221360/sharknado
-
mataramasuko bunu yazdı
:( hala şaşırıyorum nasıl beğenmediğine. Her sahne kalite, her sahne oyunculuk, her hareket hesaplı, diyaloglar akılda kalıcı, çarpıcı, müziği mükemmel, hikaye ve senaryo çok iyi, dönemin olaylarını iyi yansıtmış vs, sen ne aramıştın ki filmde?
" i'm gonna make him an offer he can't refuse" ve ardından filmde istediği oyuncuyu oynatsın diye yapımcıya yaptığı reddemeyeceği teklif :) kesik at kafası
yada "because a man who does not spend time with his family can never be a real man" herseyin başı aile hacıı :D
piradomim tarafından 28/Haz/14 04:09 tarihinde düzenlenmiştir -
piradomim bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
" i'm gonna make him an offer he can't refuse" ve ardından filmde istediği oyuncuyu oynatsın diye yapımcıya yaptığı reddemeyeceği teklif :) kesik at kafası
yada "because a man who does not spend time with his family can never be a real man" herseyin başı aile hacıı :D
Hocam zaten 9 saate yakın sürüyor, bunun gibi 10-15 cümle var hoşuma giden. Kalanı izlediğime değmez diye düşünüyorum, yani cidden anlamıyorum 9 saat harcanacak neyi var filmin. Bir de olaylar çok sıkıcı, beklendik şekilde ilerliyor.
-
pcdoktor636 bunu yazdıpiradomim bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
Hocam zaten 9 saate yakın sürüyor, bunun gibi 10-15 cümle var hoşuma giden. Kalanı izlediğime değmez diye düşünüyorum, yani cidden anlamıyorum 9 saat harcanacak neyi var filmin. Bir de olaylar çok sıkıcı, beklendik şekilde ilerliyor.
haco aksine bende filmi birine anlatırken "filmde olaylar hiç durmuyo anca bi yerden bi yere olaylar olaylar" diye anlatıyorum :) yukarda da yazmıştım part1 i izliyorum 15-20 dk izledikten sonra altyazı bakmaya girdim bu yazdıklarım ilk 15-20 dk dan hatta yazıcağım bi kaç yer daha vardı yazmamıştım :) "you dont offer friendship.You dont even think to call me GODFATHER" gibi :)
sanırım zevkler ve renkler geyiği burada devreye giriyo :)
-
pcdoktor636 bunu yazdıpiradomim bunu yazdıAndrei bunu yazdı
dünyanın en abartılan filmi muhtemelen fight club.
godfather, papillon, one flew over the cuckoo's nest, 12 angry men gibi yapımlar varken "dünyanın en iyi filmi" demek bi tuhaf geliyor bana sahsen.
hele bi de "brad pitt kaslı maslı cok karizmatik yaw, mükemmel bi dövüş filmi :)):):" diyenleri tutup sikesin gelir o derece.
yine de ortalamanın üzerinde bir film tabii ki.
bende anlam veremiyorum bu fight club merakına özellikle godfather 1 ve 2 varken adı başlara gelemiycek bi film bence
tabi zevk meselesi ,çok insan biliyorum (anlam veremesemde) "godfather çok sıkıcı yaa" diyenleri ...
Ben de o insanlardanım :) Sırf izlemiş olmak için izledim godfather'ı. Bu kadar sıkıcı bir film görmedim ben hayatımda :D
Hatta Family Guy izleyen müridler bilirler, bir sahnede godfather'la dalga geçiyorlardı :P
Türkçe altyazılısını bulamadım video'nun.
http://www.youtube.com/watch?v=4wMQz3iJDzE
aynen family guy'daki gibi oldu
2. filmin bile sonunu gördüm mü görmedim mi hatırlamıyorum, uykum geldi bıraktım
müzikleri süper ötesi, bazı sahneler insanın aklına kazınıyor.
ama herkes her şeyi sevecek diye bir şey yok bunu artık kabullenin, sindirin.
sizin bayıldığınız şeyi millet beğenmiyor diye itin götüne sokmaktan, zekasıyla dalga geçmekten vazgeçin
zira siz komik oluyorsunuz :) (abi zira nedir?)
minimalistlere gelsin:
godfather mı, fight club mı? fight club derim (karşılaştırılmaması gereken filmler ama siz karşılaştırıyorsunuz)