Fight Clup 25. Kare Yöntemi(Soru)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Bunu özellik siyonistler kullanıyorlar. Böylelikle kendileri için gerekli koşulluları yapmak içim insanları psikolojik olarak hazırlıyorlar.

Özellikle de sex telkin edilir insanlara, böylelikle insanlar uçkurunun peşine düşer onlarda istediklerini daha rahat yaparlar.

Bakınız siyonizme destek veren markalar hep insanları eğlenceye çağırır (algida, cola) bu şekilde insanları düşünen bir toplumdan ziyade eğlenceye düşkün dünya s.kime minare g.tme durumunda olan bir toplum olmasına sürüklemektir amaçları.

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Bu filmi hep izleyecem diyorum bir türlü izleyemedim.Bir ara izlemeye başladım ilk 10 dakikasında felan kapattım, sebebi ise filmin 1999 yapımı olması.Nedense film çok başarılıda olsa hakkında sayısız övgülerde olsa, film eski oldumu kendimi filme adapte edemiyorum.Şimdi izlemeye karar verdim umarım gene caymam.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu filmi hep izleyecem diyorum bir türlü izleyemedim.Bir ara izlemeye başladım ilk 10 dakikasında felan kapattım, sebebi ise filmin 1999 yapımı olması.Nedense film çok başarılıda olsa hakkında sayısız övgülerde olsa, film eski oldumu kendimi filme adapte edemiyorum.Şimdi izlemeye karar verdim umarım gene caymam.

hocam cayma süper filmdir :) kaptırmaya çalış kaptırmasan bile izle izledikten sonra şaşıracaksın ne dehşet filmmiş dfiye :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:

hocam HD sini bul indir 720P veya 1080 P  emin ol 2010 filmlerinden daha kalite ve saglam bir film

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArkiYaN
    ArkiYaN's avatar
    Erkek

PoLLBuLL bunu yazdı:

3.34

http://img91.imageshack.us/i/bscap0074zu1.jpg/

5.45

http://img12.imageshack.us/i/bscap0073uq8.jpg/

7.00

http://img22.imageshack.us/i/bscap0075vi2.jpg/

12.04

http://img27.imageshack.us/i/bscap0076vx3.jpg/

bu resimlerde neler görmemiz gerekiyor ben göremedim birşeyde

Fak yu!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:

1999 yapımı olmasının bi önemi yok hacı vaktını ayır izle hiç bişey kaybetmezsin çok güzel bende dha yeni izledim

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

yav adamların ne propagandası olcak hatırladığım kadarıyla filmde tylerın bunu neden yapdığını ve nasıl yaptığını açıklıyodu.. yani adamların gizli amaçları olsa direk bunu anlatmazlar bence onlarda bu yapılanlara dikkat çekmek istiyolar.. ayrıca BosphorusPasha paylastığı yazı güzel ama bazı yerlerde öküz altında buzağı aramaya kaçmış sanırım..

NesTo | same shit diffirent asshole
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    sipidik bunu yazdı:

yav adamların ne propagandası olcak hatırladığım kadarıyla filmde tylerın bunu neden yapdığını ve nasıl yaptığını açıklıyodu.. yani adamların gizli amaçları olsa direk bunu anlatmazlar bence onlarda bu yapılanlara dikkat çekmek istiyolar.. ayrıca BosphorusPasha paylastığı yazı güzel ama bazı yerlerde öküz altında buzağı aramaya kaçmış sanırım..

onun paylaşımlarından sora senin sigara dumanında s e x yazıları görmeye başladım x) X) psikolojimi alt üst ettti :O
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

25. kareyi yapabileceğin proğramlar nette bulunuyor hatta bilinçaltını proğramlayabilmen için direk bilgisayar ekranına 25. kare yapan proğramlar var.

dövüş kulübüne gelince bilinç altı sahnelerinde ana tema sex,alkol ve sigaradır... filmi izledikten sonra bilinç altınıza giden 25.kareler sonucunda sex ,alkol ve sigara istediğiniz bir hayli artıyor 25 tane 25.kare var o filmde onu geçtim çizgi filmlerin içine bile sallamışlar 25.kareyi.

edit : subliminal program diye arattır googleden.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:

25. kareyi yapabileceğin proğramlar nette bulunuyor hatta bilinçaltını proğramlayabilmen için direk bilgisayar ekranına 25. kare yapan proğramlar var.

dövüş kulübüne gelince bilinç altı sahnelerinde ana tema sex,alkol ve sigaradır... filmi izledikten sonra bilinç altınıza giden 25.kareler sonucunda sex ,alkol ve sigara istediğiniz bir hayli artıyor 25 tane 25.kare var o filmde onu geçtim çizgi filmlerin içine bile sallamışlar 25.kareyi.

edit : subliminal program diye arattır googleden.

BuZul teşekkür ederim :)

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
Toplam Hit: 26764 Toplam Mesaj: 45