Fight Clup 25. Kare Yöntemi(Soru)
-
Bunu özellik siyonistler kullanıyorlar. Böylelikle kendileri için gerekli koşulluları yapmak içim insanları psikolojik olarak hazırlıyorlar.
Özellikle de sex telkin edilir insanlara, böylelikle insanlar uçkurunun peşine düşer onlarda istediklerini daha rahat yaparlar.
Bakınız siyonizme destek veren markalar hep insanları eğlenceye çağırır (algida, cola) bu şekilde insanları düşünen bir toplumdan ziyade eğlenceye düşkün dünya s.kime minare g.tme durumunda olan bir toplum olmasına sürüklemektir amaçları.
-
Bu filmi hep izleyecem diyorum bir türlü izleyemedim.Bir ara izlemeye başladım ilk 10 dakikasında felan kapattım, sebebi ise filmin 1999 yapımı olması.Nedense film çok başarılıda olsa hakkında sayısız övgülerde olsa, film eski oldumu kendimi filme adapte edemiyorum.Şimdi izlemeye karar verdim umarım gene caymam.
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------
Bu filmi hep izleyecem diyorum bir türlü izleyemedim.Bir ara izlemeye başladım ilk 10 dakikasında felan kapattım, sebebi ise filmin 1999 yapımı olması.Nedense film çok başarılıda olsa hakkında sayısız övgülerde olsa, film eski oldumu kendimi filme adapte edemiyorum.Şimdi izlemeye karar verdim umarım gene caymam.
-----------------------------hocam cayma süper filmdir :) kaptırmaya çalış kaptırmasan bile izle izledikten sonra şaşıracaksın ne dehşet filmmiş dfiye :)
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------hocam HD sini bul indir 720P veya 1080 P emin ol 2010 filmlerinden daha kalite ve saglam bir film
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
3.34
http://img91.imageshack.us/i/bscap0074zu1.jpg/
5.45
http://img12.imageshack.us/i/bscap0073uq8.jpg/
7.00
http://img22.imageshack.us/i/bscap0075vi2.jpg/
12.04
http://img27.imageshack.us/i/bscap0076vx3.jpg/
-----------------------------bu resimlerde neler görmemiz gerekiyor ben göremedim birşeyde
-
CasTeaL bunu yazdı:
1999 yapımı olmasının bi önemi yok hacı vaktını ayır izle hiç bişey kaybetmezsin çok güzel bende dha yeni izledim -
yav adamların ne propagandası olcak hatırladığım kadarıyla filmde tylerın bunu neden yapdığını ve nasıl yaptığını açıklıyodu.. yani adamların gizli amaçları olsa direk bunu anlatmazlar bence onlarda bu yapılanlara dikkat çekmek istiyolar.. ayrıca BosphorusPasha paylastığı yazı güzel ama bazı yerlerde öküz altında buzağı aramaya kaçmış sanırım..
-
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------yav adamların ne propagandası olcak hatırladığım kadarıyla filmde tylerın bunu neden yapdığını ve nasıl yaptığını açıklıyodu.. yani adamların gizli amaçları olsa direk bunu anlatmazlar bence onlarda bu yapılanlara dikkat çekmek istiyolar.. ayrıca BosphorusPasha paylastığı yazı güzel ama bazı yerlerde öküz altında buzağı aramaya kaçmış sanırım..
onun paylaşımlarından sora senin sigara dumanında s e x yazıları görmeye başladım x) X) psikolojimi alt üst ettti :O -
25. kareyi yapabileceğin proğramlar nette bulunuyor hatta bilinçaltını proğramlayabilmen için direk bilgisayar ekranına 25. kare yapan proğramlar var.
dövüş kulübüne gelince bilinç altı sahnelerinde ana tema sex,alkol ve sigaradır... filmi izledikten sonra bilinç altınıza giden 25.kareler sonucunda sex ,alkol ve sigara istediğiniz bir hayli artıyor 25 tane 25.kare var o filmde onu geçtim çizgi filmlerin içine bile sallamışlar 25.kareyi.
edit : subliminal program diye arattır googleden.
-
BuZuL bunu yazdı:
25. kareyi yapabileceğin proğramlar nette bulunuyor hatta bilinçaltını proğramlayabilmen için direk bilgisayar ekranına 25. kare yapan proğramlar var.
dövüş kulübüne gelince bilinç altı sahnelerinde ana tema sex,alkol ve sigaradır... filmi izledikten sonra bilinç altınıza giden 25.kareler sonucunda sex ,alkol ve sigara istediğiniz bir hayli artıyor 25 tane 25.kare var o filmde onu geçtim çizgi filmlerin içine bile sallamışlar 25.kareyi.
edit : subliminal program diye arattır googleden.
-----------------------------BuZul teşekkür ederim :)