Fikri Gelen Yokmu
-
Ben trojenle uyuz olduğum birinin bilgisayarına bağlanıyorum D sürücüsündeki bazı bilgileri siliyorum ama daha sonra bu kişi EasyRecorvery Profssional bezeri proğramla kurtarıyor benim benim isteğim ise kurtaramaması yoksa böyle bir çözüm HDD sini nasıl kullanılmaz hale getirebilirim şimdi sizlerin fikirlerine vede varsa işe yarayan proğrama ihtiyacım var proğramı kendi makinemde deneyip öyle uygulamaya geçicem
-
"mu" soru ekleri ayrı yazılır.
"trojen" değil "trojan" dır doğrusu.
"proğram" değil "program" dır...
dip not: seviyorum ulan öğretici uyuzluk yapmayı :P =))
-
sil+4 gb lik text olustur sıkıstır 200kb olur exe yap winrar la d sinde ac silinenlerin üstüne yazılır
hic bi mesuliyet kabul edilmez kulanan sorumludur : )
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------"mu" soru ekleri ayrı yazılır.
"trojen" değil "trojan" dır doğrusu.
"proğram" değil "program" dır...
dip not: seviyorum ulan öğretici uyuzluk yapmayı :P =))
-----------------------------uykusuzluk, oruç ve iş yoğunluğunda bu kadar yazabildiğime seviniyorum hatta ben anlatmak istediğimi tam anlatabilmişiyim ondan bile emin değilim.
sen benim sorunuma çözümün varmı ondan haber ver
dip not: Yeah ı değilde öğretici uyuzlu ğu kullan dikkat edersen ekleri ayırdım
ben uyumaya gidiyorum ama nolur şu bilgileri kurtamazsın artık yardımcı olun
-
yanlış hatırlamıyosam hdd üzerine ufakda olsa bişiler biliyorum gibi ama senle bunları paylaşmıyacam tabiki:D
hard format var programla falan atılıyor. bi araştır.
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------sil+4 gb lik text olustur sıkıstır 200kb olur exe yap winrar la d sinde ac silinenlerin üstüne yazılır
hic bi mesuliyet kabul edilmez kulanan sorumludur : )
-----------------------------
kendi pc de denerim işe yararsa sorumluk kabul etme yaramazsa tüm sorumluluk sana aitsen Össy koyarsın Hatta anasını bile bellersin
-
xxjokerxx bunu yazdı:
-----------------------------yanlış hatırlamıyosam hdd üzerine ufakda olsa bişiler biliyorum gibi ama senle bunları paylaşmıyacam tabiki:D
hard format var programla falan atılıyor. bi araştır.
-----------------------------
Neden paylaşmıyorsun kardeş sana bir yalnışımmı oldu. Bu arada hard format artık işe yaramıyor -
başka yardımcı olacak yokmu
-
Dedimi nie yapmıyosun
-
Herşeyi sildikten sonra deepfreeze kur şifre tanımla şifreyi o bilmicek sonra programları geri kurtarınca pc ye reset atmasıyla tekrar kurtardıgı programlar silinecek.
-
anlamam bu işlerden ama ismini değiştirip sil.