Fikri Ve Sinai Haklar Davası Ve İsimtescil Rezaleti.
-
Adaletin parayla olduğu bir ülkede verilen karar bence adil kimin çok parası varsa onun lehine sonuçlanıyor dava.
-
Karşı dava açmak falan olmaz öyle şeyler de,
bu işi anlayabilecek bir avukata gitmen yararına olur. Süreyi kaçırmadan karar düzeltme yapmanız lazım. Dısyayı görmesem de mahkemenin gugıl kaydına göre seni taraf sayıp hüküm kurması rezalet, domain firmasından istemeleri lazım bilgileri.
karar düzeltmeyle bu karar bozulabilir bence anlayan bir avukat bakarsa
-
alicem bunu yazdı
bu işi anlayabilecek bir avukata gitmen yararına olur. Süreyi kaçırmadan karar düzeltme yapmanız lazım. Dısyayı görmesem de mahkemenin gugıl kaydına göre seni taraf sayıp hüküm kurması rezalet, domain firmasından istemeleri lazım bilgileri.
5000 TL karar düzeltme sınırının altında olduğu için karar düzeltmeye başvuru hakkı yok. olsa zaten şansını denemesi için yönlendirirdim.
-
domainlerin ns lerini degistir, transfer et, onlar sana ulasmak icin ugrassinlar
domaini kendi serverina yönlendir, siteye bu sayfanin benimle ilgisi bulunmamaktadir hosting firmasi bilgileri defalarca haber vermeme ragmen duzeltmedi, aramalardan biktim diye not koy :)
underzero tarafından 21/Haz/17 12:53 tarihinde düzenlenmiştir -
underzero bunu yazdı
domainlerin ns lerini degistir, transfer et, onlar sana ulasmak icin ugrassinlar
domaini kendi serverina yönlendir, siteye bu sayfanin benimle ilgisi bulunmamaktadir hosting firmasi bilgileri defalarca haber vermeme ragmen duzeltmedi, aramalardan biktim diye not koy :)
hocam domainler benim değil panelimde de yok sorun ordan çıkıyor zaten :)
-
alibaba bunu yazdıalicem bunu yazdı
5000 TL karar düzeltme sınırının altında olduğu için karar düzeltmeye başvuru hakkı yok. olsa zaten şansını denemesi için yönlendirirdim.
evet aynen dediğin gibi hocam zaten karar düzeltmeden de doğru düzgün sonuç çıkmıyormuş..
Tam film senaryosu olacak hikaye şimdiki sorunum şu ; hiçbir suçum olmamasına rağmen diyelim ki bu parayı ben ödeyeceğim...İcra açılmadan önce ödeyip masrafların da eklenmesini istemiyorum.. Firmayı açan holding ikiye bölünmüş.. ve davayı açan avukatlar da değişmiş eskileri ilgilenmiyor.. ben bu parayı kime nasıl ödeyeceğim birine ödesem diğeri tekrar ister mi ? :)
Firma ulusoy holding
1- Bakırköy mahkemeye gidip dava ile ilgili avukatı öğrenebilir miyim ?
2- Hiç sesimi çıkartmasam ne olur bu olay arada kaynar mı ? Yoksa bana gelen tebligat gibi avukatada gider ve icra takibine mi başlar.
3-Diyelim ki ödemeyi yapacağım .. 5000 + yasal faiz + avukatlık masrafları... Karşı avukat kafasına göre benden masraf alıp fiyat çıkartabilir mi ? 5000 üzerinden pazarlık yapılabilir mi
Ne hallere düştük gülermisin ağlarmısın :)
-
Firmayı batırdın hocam. 😃
http://mobil.hurriyet.com.tr/efsane-marka-ulusoy-icin-iflas-karari-40496758
-
mkyb bunu yazdı
Firmayı batırdın hocam. 😃
http://mobil.hurriyet.com.tr/efsane-marka-ulusoy-icin-iflas-karari-40496758
hocam mazlumun ahını alanın sonucu budur bedduam tuttu, yargıdan adalet arıyorduk bak adaletin gerçek sahibi gösterdi kendini :)
Firmada iflas istediğine göre bu saatten sonra bu alacağın peşine düşerler mi düşmezler mi çok ikilemde kaldım :)
-
Adamların otobüsleri icra ile satılacak 5.000 liranın peşine düşeceklerini sanmıyorum.