folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Fikri Ve Sinai Haklar Davası Ve İsimtescil Rezaleti.

Fikri Ve Sinai Haklar Davası Ve İsimtescil Rezaleti.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

Adaletin parayla olduğu bir ülkede verilen karar bence adil kimin çok parası varsa onun lehine sonuçlanıyor dava.

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek

Karşı dava açmak falan olmaz öyle şeyler de,

bu işi anlayabilecek bir avukata gitmen yararına olur. Süreyi kaçırmadan karar düzeltme yapmanız lazım. Dısyayı görmesem de mahkemenin gugıl kaydına göre seni taraf sayıp hüküm kurması rezalet, domain firmasından istemeleri lazım bilgileri.

karar düzeltmeyle bu karar bozulabilir bence anlayan bir avukat bakarsa

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    alicem bunu yazdı

bu işi anlayabilecek bir avukata gitmen yararına olur. Süreyi kaçırmadan karar düzeltme yapmanız lazım. Dısyayı görmesem de mahkemenin gugıl kaydına göre seni taraf sayıp hüküm kurması rezalet, domain firmasından istemeleri lazım bilgileri.

5000 TL karar düzeltme sınırının altında olduğu için karar düzeltmeye başvuru hakkı yok. olsa zaten şansını denemesi için yönlendirirdim.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

domainlerin ns lerini degistir, transfer et, onlar sana ulasmak icin ugrassinlar

domaini kendi serverina yönlendir, siteye bu sayfanin benimle ilgisi bulunmamaktadir hosting firmasi bilgileri defalarca haber vermeme ragmen duzeltmedi, aramalardan biktim diye not koy :)

underzero tarafından 21/Haz/17 12:53 tarihinde düzenlenmiştir

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı

domainlerin ns lerini degistir, transfer et, onlar sana ulasmak icin ugrassinlar

domaini kendi serverina yönlendir, siteye bu sayfanin benimle ilgisi bulunmamaktadir hosting firmasi bilgileri defalarca haber vermeme ragmen duzeltmedi, aramalardan biktim diye not koy :)

hocam domainler benim değil panelimde de yok sorun ordan çıkıyor zaten :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek
    alibaba bunu yazdı
    alicem bunu yazdı

5000 TL karar düzeltme sınırının altında olduğu için karar düzeltmeye başvuru hakkı yok. olsa zaten şansını denemesi için yönlendirirdim.

evet aynen dediğin gibi hocam zaten karar düzeltmeden de doğru düzgün sonuç çıkmıyormuş..

Tam film senaryosu olacak hikaye şimdiki sorunum şu ; hiçbir suçum olmamasına rağmen diyelim ki bu parayı ben ödeyeceğim...İcra açılmadan önce ödeyip masrafların da eklenmesini istemiyorum.. Firmayı açan holding ikiye bölünmüş.. ve davayı açan avukatlar da değişmiş eskileri ilgilenmiyor.. ben bu parayı kime nasıl ödeyeceğim birine ödesem diğeri tekrar ister mi ?  :) 

Firma ulusoy holding  

1- Bakırköy mahkemeye gidip dava ile ilgili avukatı öğrenebilir miyim ? 

2- Hiç sesimi çıkartmasam ne olur bu olay arada kaynar mı ? Yoksa bana gelen tebligat gibi avukatada gider ve icra takibine mi başlar.

3-Diyelim ki ödemeyi yapacağım .. 5000 + yasal faiz + avukatlık masrafları...  Karşı avukat kafasına göre benden masraf alıp fiyat çıkartabilir mi ? 5000 üzerinden pazarlık yapılabilir mi 

Ne hallere düştük gülermisin ağlarmısın :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Firmayı batırdın hocam. 😃

http://mobil.hurriyet.com.tr/efsane-marka-ulusoy-icin-iflas-karari-40496758

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

hocam mazlumun ahını alanın sonucu budur bedduam tuttu,  yargıdan adalet arıyorduk bak adaletin gerçek sahibi gösterdi kendini :)

Firmada iflas istediğine göre bu saatten sonra bu alacağın peşine düşerler mi düşmezler mi çok ikilemde kaldım :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Adamların otobüsleri icra ile satılacak 5.000 liranın peşine düşeceklerini sanmıyorum. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 2058 Toplam Mesaj: 20
isimtescil rezaleti