Fikrini Söyle 15 Bin Tl Yi Kap !
-
CnqZ bunu yazdı:
-----------------------------
O kadar ucuza vermem fikrimi ben . Vodafone ya da avea bi atılım yapıp 20 30 bin verirlerse sölerim fikrimi :))
-----------------------------katılıyorum
-
site fake tir, pishingtir, fikir toplama amaçlı yapılmış bir kurnazlıktır ama amatörcedir
http://turkcellteknofikir.com/
hiç bir büyük firma wordpress siteyi alıp etkinlik düzenlemez! düzenletsede "ana sayfa" yerine "home" yazdırtmaz, aldanmayın fikirleriniz sizde kalsın.
-
siteye bir baktımda fake oldugunu dusunuyorum ustelık 1 aralık oncesıne yazı yok buyuk fırmalar tarıh koymaz yazılarına trcell ın sıtesıne o kadar girmıslıgım vardır yazı gormedım kampanyalar dısında ustelık Yoruma kapalı fılan dıyor wordpress sıstem kurulu oldugunu dusunuyorum wp sıstem trcell sıtesı mı olur :D
Üstelik arşivi de aylara göre sıralanabılıyor :D fake yanı .Trcell dede o yle bı proje odulu goremedım
-
Abi bana da fikir söyleyin 10000 tl vericem yav
mantıklı değil midir
vala mantıklıdır
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------
3 yıldır aklımda olan fikri yazayım.
türkiyede ki tüm kerhanelerin özel randevu evlerinin oldugu bir site. bunlar il ilçe felan kategorize edilmiş halde.
kerhanemnerede.com gibi bir sitede yerleri google maps ile gösterilir.
bitti mi bitmedi. maden türkcell düzenlıyor bunu o zaman mobilde giricek.
plartform bagımsız olması acısından java ile ufak bir jar uygulama yazılır.
telefonun gps i kullanılarak en yakın kerhanenın yeri haritada gösterilir.
yapardım bunu ama desktop tabanlı programlama bilgim yok web tarafı kolay.
(taşşak amaçlı yazmadım. tanıyanlar bu fikrin aylardır aklımda oldugunu bilir.)
-----------------------------kardeşim sen bu fikile 15 bin tl degil 100,000 tl de alırsın. + aldıgın dualarda cabası :)