folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fikrini Söyle 15 Bin Tl Yi Kap !

Fikrini Söyle 15 Bin Tl Yi Kap !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc3
    pc3's avatar
    Erkek

CnqZ bunu yazdı:
    -----------------------------

O kadar ucuza vermem fikrimi ben . Vodafone ya da avea bi atılım yapıp 20 30 bin verirlerse sölerim fikrimi :))

katılıyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Facebook
    Facebook's avatar
    Erkek

site fake tir, pishingtir, fikir toplama amaçlı yapılmış bir kurnazlıktır ama amatörcedir

http://turkcellteknofikir.com/

hiç bir büyük firma wordpress siteyi alıp etkinlik düzenlemez! düzenletsede "ana sayfa" yerine "home" yazdırtmaz, aldanmayın fikirleriniz sizde kalsın.

evet facebook adminiyim, 300 tl den aşşa profil kapattırmak için mesaj atmayın lütfen.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

siteye bir baktımda fake oldugunu dusunuyorum ustelık 1 aralık oncesıne yazı yok buyuk fırmalar tarıh koymaz yazılarına trcell ın sıtesıne o kadar girmıslıgım vardır yazı gormedım kampanyalar dısında ustelık Yoruma kapalı fılan dıyor wordpress sıstem kurulu oldugunu dusunuyorum wp sıstem trcell sıtesı mı olur :D

Üstelik arşivi de aylara göre sıralanabılıyor :D fake yanı .Trcell dede o yle bı proje odulu goremedım

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mperk
    mperk's avatar
    Erkek

Abi bana da fikir söyleyin  10000 tl vericem yav 

mantıklı değil midir

vala mantıklıdır

Hamdolsun
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

3 yıldır aklımda olan fikri yazayım.

türkiyede ki tüm kerhanelerin özel randevu evlerinin oldugu bir site. bunlar il ilçe felan kategorize edilmiş halde.

kerhanemnerede.com gibi bir sitede yerleri google maps ile gösterilir.

bitti mi bitmedi. maden türkcell düzenlıyor bunu o zaman mobilde giricek.

plartform bagımsız olması acısından java ile ufak bir jar uygulama yazılır.

telefonun gps i kullanılarak en yakın kerhanenın yeri haritada gösterilir.

yapardım bunu ama desktop tabanlı programlama bilgim yok  web tarafı kolay.

(taşşak amaçlı yazmadım. tanıyanlar bu fikrin aylardır aklımda oldugunu bilir.)

kardeşim sen bu fikile 15 bin tl degil 100,000 tl de alırsın. + aldıgın dualarda cabası :)

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
Toplam Hit: 2844 Toplam Mesaj: 16