File Upload Plugin Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

Selam hocalar,

Güzel olduğu kadar özel, ajax file upload plugini arıyorum.Flat arayüzü olmasını tercih ederim.

MVC entegrasyonu da kolay olursa tadından yenmez.

Heyecan verici özelliklere de hayır demem tabi :)

EDIT: Bir de böyle wordpressteki gibi serverda bulunan dosyaları gösterirse süper olur.

http://www.dropzonejs.com/ => Şu epey güzel de son dediğim olay yok, bir de sadece sürükle-bırak şeklinde yüklüyor galiba.

Lightsaber tarafından 15/Ağu/15 03:33 tarihinde düzenlenmiştir

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

up olsun

https://blueimp.github.io/jQuery-File-Upload/index.html   bunu buldum ama wordpressteki galeri özelliği olan bir tane bulamadım hala

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek
    Lightsaber bunu yazdı

Selam hocalar,

Güzel olduğu kadar özel, ajax file upload plugini arıyorum.Flat arayüzü olmasını tercih ederim.

EDIT: Bir de böyle wordpressteki gibi serverda bulunan dosyaları gösterirse süper olur.

http://www.dropzonejs.com/ => Şu epey güzel de son dediğim olay yok, bir de sadece sürükle-bırak şeklinde yüklüyor galiba.

Dropzonejs.com da http://i.imgur.com/8wWpAJI.png zxcöçxcm

Bu ne hocam :D 

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

@TheUltra evet hocam esprili bi plugin :D

jquery file upload pluginini buldum ama bodynin içinde başka bir dive ekleyince çalışmıyor buton. İlgilenenler için stackoverflow linki:

http://stackoverflow.com/questions/32050633/jquery-file-upload-not-working-inside-a-div-element

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

upload için dropzone.

media library için elfinder.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek
    Hybris bunu yazdı

upload için dropzone.

media library için elfinder.

jquery file upload'ı epey beğendim açıkçası hem media library ile yapacağım işi görecek şekilde de editleyebilirim ama dediğim sıkıntı var bir önceki mesajda

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

updulbaki

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    Lightsaber bunu yazdı

Selam hocalar,

Hocam son günlerde dikkat eksikliğin var bak gözümden kaçmıyor :D

Üzerine tıklayınca choose kutusu da çıkıyor. Zaten olmasa da bunu kendin düzenleyebiliyo olman gerek güzel güzel yazabiliyordun önceden herşeyi şimdi iyice hazırcılığa alıştın ha :)

Ayrıca plug-inde flat design aramak da ne demek. Flattan kastın kıymıksızsa anlarım da bizim bildiğimiz flat ui olmasını istemen yanlış bence kendi temana kendin uyarlaman gerekiyor yoksa her türlü yamalı bohça gibi olur.

Benden sana tavsiye kendin oturup yaz eğlenirsin üstelik koca koca js yazmana gerek yok çok kısa bir şekilde yazabilirsin herşey çok kolay emin ol ayrıca kendin yazdığın için de epey hakim olursun o şekilde yapayım dersen her türlü desteğe hazırım :)

iyibu! yeniden..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı
    Lightsaber bunu yazdı

Selam hocalar,

Hocam son günlerde dikkat eksikliğin var bak gözümden kaçmıyor :D

Üzerine tıklayınca choose kutusu da çıkıyor. Zaten olmasa da bunu kendin düzenleyebiliyo olman gerek güzel güzel yazabiliyordun önceden herşeyi şimdi iyice hazırcılığa alıştın ha :)

Ayrıca plug-inde flat design aramak da ne demek. Flattan kastın kıymıksızsa anlarım da bizim bildiğimiz flat ui olmasını istemen yanlış bence kendi temana kendin uyarlaman gerekiyor yoksa her türlü yamalı bohça gibi olur.

Benden sana tavsiye kendin oturup yaz eğlenirsin üstelik koca koca js yazmana gerek yok çok kısa bir şekilde yazabilirsin herşey çok kolay emin ol ayrıca kendin yazdığın için de epey hakim olursun o şekilde yapayım dersen her türlü desteğe hazırım :)

valla abi konuyu gecenin 3ünde açtım açtıktan sonra fark ettim de editlemeye de üşendim bi daha :D

bir an önce bitirmek istiyorum, front-end i oldum olası sevemedim çok zaman kaybettiriyor (bana) :)

flat design olayına gelirsek şimdi öyle şeyler var ki iflah olmaz en baştan senin oturup yazman gerekiyor onda da plugin olmasının pek bi anlamı kalmıyor :D bak mesela bu jquery file upload bootstrap ile yapılmış buna ufak tefek doknuşlar yapcam mesela

dediğim gibi çok uğraşmak istemiyorum, örnek gösterdiklerim gibi bir şey yapmak da çok zaman kaybettirecek ve o kadar iyi olacağını da düşünmüyorum :)

şu sıkıntıyı halletmeme destek olursan ama çok sevinirim bak :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Şuan 2 problemin kaldı anladığım kadarıyla

1) mvc entegrasyonu

- Buna yapabileceğim birşey yok maalesef asp.net mvc bilmiyorum :/

2) file explorer.

- Basit bir sistemle yazabiliriz bunu da istersen

iyibu! yeniden..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Şuan 2 problemin kaldı anladığım kadarıyla

1) mvc entegrasyonu

- Buna yapabileceğim birşey yok maalesef asp.net mvc bilmiyorum :/

2) file explorer.

- Basit bir sistemle yazabiliriz bunu da istersen

yok hayır aslında 2 problem de yok, jquery file upload plugini kullanıyorum şu an; mvc entegrasyonu tamam zaten sıkıntı şu ki add files butonu çalışmıyor sadece direk body'nin altındayken çalışıyor eğer ek olarak başka bir divin içindeyse çalışmıyor. üstte bi tane stackoverflow linki verdim orada anlattım derdimi güzel güzel kodlar falan da ekli bakabilrisin ona

Toplam Hit: 1862 Toplam Mesaj: 16
ajax file upload file upload plugin