Filim Arıyorum
-
slm müridler..filim arıyorumda genel konu olarak açtım yanlış mı bilmiyorum.neyse konuya gelim
İnto the Wild (özgürlük yolu) yada yeni hayat filmi tarzı filimler arıyorum.doga içinde gecen..dogada yasamayı sürdüren tarzda filimler arıyorum bildiğini bu tarzda filimler var mı ?
ayrıca i'm legend( ben efsaneyim) yada 28 hafta sonra tarzı filimlerde arıyorum.maksat böyle kapana kısılmış insanların oldugu filimler arıyorum..gecen sefer bi tane izlemiştim köpekler kuduruyordu gencler eve skışıp kalıorlardı..yani bu tarz filimler arıyorum bildiginiz varsa
isimlerini yazabilirmisiniz?? net üstünden indirmeden izleyebileceğim yerde biliyorsanız link verirseniz cok makbule gecer..,
-
Konunun takipçsiyim özellikle özgürlük yolu ilgimi çekti.
-
Özgürlük rüzgarı, Apocalypso, District 9
-
filim değil film
yeşil yol'u izle hacı yeşil falan doğa :P
city of god'ı izle hacı fena filmdir :)
-
Onu bunu bilmemde into the wild nası bi filmdir öyle baba ya, hala çantamı sırtlanıp gidesim var.
-
"Film" mi demeye çalıştın?
-
hacı, "the day earth stood still" ve "a perfect gateway" bunları dene istersen.. saglamdırlar.
-
kapana kısılma filmi istiyorsan shawshank redemption izle
-
film :D dogrusu :D nese kusuruma bakmayın... yorumlar için cok cok saolun..bu ara cok boş vaktim var filmlerin hepsini izleyecem..bu arada bana laf edenlere birde benden uyarı saol diyorsanız oda yanlış..sağ ol yazan var mı ? o yüzden pek kızmayın :D
-
into the wild tarzı filmleri ben de isterim!... =) o yüzden konunun takipçisiyim ben deee..
bu arada: "Cast Away"'de güzel film di.. Adaya düşüo falan filan işte :P
-
evet evet cast away da gzldi..bak sana tavsiyem discovarey de ayı griss var tam nası yazılıyor bilmiyorum..o adamı her yere atıyorlar..buzullara attılar irlandanın çöllerine attılar adaya attılar..adam bir hafta bıcagı ve cakıl taşı ile yanında yaşıyor..doga yani tamamen..izle onu tavsiye ederim.yeni sezonuda bu pazartesi gelmiş olması lazm.