folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Filim Arıyorum

Filim Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

slm müridler..filim arıyorumda genel konu olarak açtım yanlış mı bilmiyorum.neyse konuya gelim

İnto the Wild (özgürlük yolu) yada yeni hayat filmi tarzı filimler arıyorum.doga içinde gecen..dogada yasamayı sürdüren tarzda filimler arıyorum bildiğini bu tarzda filimler var mı ?

ayrıca i'm legend( ben efsaneyim) yada 28 hafta sonra tarzı filimlerde arıyorum.maksat böyle kapana kısılmış insanların oldugu filimler arıyorum..gecen sefer bi tane izlemiştim köpekler kuduruyordu gencler eve skışıp kalıorlardı..yani bu tarz filimler arıyorum bildiginiz varsa

isimlerini yazabilirmisiniz?? net üstünden indirmeden izleyebileceğim yerde biliyorsanız  link verirseniz cok makbule gecer..,

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SeriousMurder
    SeriousMurder's avatar
    Erkek

Konunun takipçsiyim özellikle özgürlük yolu ilgimi çekti.

Ülkemde Star Saksıda Yetişir....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek
    Özgürlük rüzgarı, Apocalypso, District 9
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shivo
    shivo's avatar
    Erkek

filim değil film

yeşil yol'u izle hacı yeşil falan doğa :P

city of god'ı izle hacı fena filmdir :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

Onu bunu bilmemde into the wild nası bi filmdir öyle baba ya, hala çantamı sırtlanıp gidesim var.

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

"Film" mi demeye çalıştın?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    edward_cullen
    edward_cullen's avatar
    Erkek

hacı, "the day earth stood still" ve "a perfect gateway" bunları dene istersen.. saglamdırlar. 

http://www.youtube.com/watch?v=8ceUX5k6EdY
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

kapana kısılma filmi istiyorsan shawshank redemption izle

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

film :D dogrusu :D nese kusuruma bakmayın... yorumlar için cok cok saolun..bu ara cok boş vaktim var filmlerin hepsini izleyecem..bu arada bana laf edenlere birde benden uyarı saol diyorsanız oda yanlış..sağ ol yazan var mı ? o yüzden pek kızmayın :D

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanCer
    CanCer's avatar
    Erkek

into the wild tarzı filmleri ben de isterim!... =) o yüzden konunun takipçisiyim ben deee..

bu arada: "Cast Away"'de güzel film di.. Adaya düşüo falan filan işte :P 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

evet evet cast away da gzldi..bak sana tavsiyem discovarey de ayı griss var tam nası yazılıyor bilmiyorum..o adamı her yere atıyorlar..buzullara attılar irlandanın çöllerine attılar adaya attılar..adam bir hafta bıcagı ve cakıl taşı ile yanında yaşıyor..doga yani tamamen..izle onu tavsiye ederim.yeni sezonuda bu pazartesi gelmiş olması lazm.

Toplam Hit: 1924 Toplam Mesaj: 14