Filistin Diye Yanıp Tutuşanlar
-
kardelen442 bunu yazdı:
-----------------------------http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Actuel&id=A14030C7&date=14Mart2009
Doğu Türkistan'daki Çin zulmüDoğu Türkistan'ın efsanevi lideri merhum İsa Yusuf Alptekin'in oğlu Ilgar Alptekin, Doğu Türkistan'da hamile kadınların zorla kürtaj yaptırıldığı, 100 binlerce insanın kısırlaştırıldığını, ayrıca Kur'an-ı Kerim öğretilmesi ve ibadetlerin yapılmasının yasaklandığını, camilerin ibadete kapatılarak 'domuz ahırı' olarak kullanıldığını söyledi.haberde de görüldügü gibi türk zulmü yapılıyor savaş naraları atanlar müslümanlığı koruyanlar gördügünüz gibi hiçbir yayın organında çıkmadı gördügünüz gibi asimile olmuşuz.
-----------------------------
baal ın en çok sitem ettiği konulardan biridir.iyide bundaN SADECE bireysel olarak haberimiz var zaten .
şimdi bunda suçlu olan kim ne ?
basın/medya mı? HALK MI?
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------Atillla bunu yazdı:
Zamanında arap arkadan vurmus yaranmış işte.
-----------------------------Gerçekten geçmişte yaptıkları aklıma geldikçe bende sinirleniyorum.Yani zamanında sokaklarında Türk bayrakları yakan araplar tayyip one munite dediği zaman sokaklara Türk bayrağı asıyolar.Müslümanız deyip din kardeşliği deyip yanında olması gerekeni arkasından vuruyorlar.Çok dönekler.Gerçekten çok kıl kapıyorum hatta arapların yemek yiyişi falanda iğrenç gelir bana oda ayrı mesele.Ama benim acıdığım üzüldüğüm ordaki çocuklar.Doğu Türkistanın durumu ise gerçekten içler acısı.Şimdi birisi demiş yeterince derdimiz var birde onlara yardım edemeyiz demiş.Türkiye istedikten sonra yapar hocam.Türk-çeçen ilişkilerini araştırın ve Türkiyenin irandaki laik örgütlenmeleri nasıl desteklediğini görün ( zamanında tabi şimdi bilmiyorum ne oldu).
-----------------------------hangi arap ülkesi hangi çıkarla yaptı bunu :)
tayyip bile filistini diplomatik oyunlarına alet ettii
doğu türkistanda ölen vatandaşlarımıza rağmen..unutma yapılan herşey bir çıkar uğrunadır..
tayyip çıkarı için anasını da satar bence.. kendi görüşüm alıntı yapmayın bu cümleye
-
omerali bunu yazdı:
ne anlamı varki türkistan ın bizim için...Tabiki filistin bizim için daha önemli....yanıbaşımıza olan bir olay....
-----------------------------Konuştukça batıyorsun. İnsan canını menfaate göre belirleyemezsin.
-
kardelen442 bunu yazdı:
-----------------------------http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Actuel&id=A14030C7&date=14Mart2009
Doğu Türkistan'daki Çin zulmüDoğu Türkistan'ın efsanevi lideri merhum İsa Yusuf Alptekin'in oğlu Ilgar Alptekin, Doğu Türkistan'da hamile kadınların zorla kürtaj yaptırıldığı, 100 binlerce insanın kısırlaştırıldığını, ayrıca Kur'an-ı Kerim öğretilmesi ve ibadetlerin yapılmasının yasaklandığını, camilerin ibadete kapatılarak 'domuz ahırı' olarak kullanıldığını söyledi.haberde de görüldügü gibi türk zulmü yapılıyor savaş naraları atanlar müslümanlığı koruyanlar gördügünüz gibi hiçbir yayın organında çıkmadı gördügünüz gibi asimile olmuşuz.
Dünyanın en ücra köşesinde zulüm gören her insanı; tüm dünyaya duyuran ( her ne kadar biz göremesek de veyahut bize gösterilmese de ) bir siyasi parti her zaman vardır. -
elevator bunu yazdı:
kardelen442 bunu yazdı:
baal ın en çok sitem ettiği konulardan biridir.iyide bundaN SADECE bireysel olarak haberimiz var zaten .
şimdi bunda suçlu olan kim ne ?
basın/medya mı? HALK MI?
Hükümete paralel Medya..
-
cimbomlu_15 bunu yazdı:
-----------------------------omerali bunu yazdı:
ne anlamı varki türkistan ın bizim için...Tabiki filistin bizim için daha önemli....yanıbaşımıza olan bir olay....
Sudan bizim için çokmu önemli ki. -
Arkadaslar geciniz. Filistin'de olenlerde Turkistan'da olenlerde sivil; yani masum insanlardir. Irk ayrimi yapin, tamam; "gozum-basim ustune" ama Filistin'de olenlerinde masum olduklarini aklinizdan hic cikarmayin. Kim insan kanini akitiyorsa, Allah onun belasini kat be kat; mislilerce versin. Insan kanini kiyaslamayalim.
Benim kebem insandır, Hele hele nenni dost nenni
Kuranda kurtaranda, Hele hele nenni dost nenni
İnsan oğlu insandır, Hele hele nenni dost nenni
Benim kebem sevildir, Hele hele nenni dost nenni
Sevili insanlardır, Hele hele nenni dost nenni
Benim kebem emektir, Hele hele nenni dost nenni
Emekçi insanlardır, Hele hele nenni dost nenni
Benim kebem dünyadır, Hele hele nenni dost nenni
Dünyayı insanlardır, Hele hele nenni dost nenni
Ellerin kebesi var benim kebem insandır
Kuranda kurtaranda insan oğlu insandır
Ellerin kabesi var benim kebem sevildir
Kuranda kurtaranda sevili insandır
Ellerin kâbesi var benim kebem emektir
Kuranda kurtaranda emekçi insandırEllerin kâbesi var benim kebem dünyadır
Kuranda kurtaranda dünyayı insandır--------------
FILISTIN
Başı yine dertte hasta Filistin
Halini soran yok küstü Filistin
Bebeler vurulmuş yasta Filistin
Bayram neyine savaşta Filistin
Feryat eder duyulmaz Filistin
Göz önünde görülmez Filistin
Bombalar yağar bitmez Filistin
Duymayanlara küskün Filistin
Medeniyetin yatağı Filistin
İslamiyet in ilk durağı Filistin
Bütün milletler otağı Filistin
Artık dindaşına küskün Filistin
Hasan GençayMasum insanlarin savasi hic bir katkisi olamaz. Onlara el suren zalimler utansin.