Film Download Siteleri??
-
azrail_baba bunu yazdı:
-----------------------------kalitelifilm.blogspot.com
divxevi.com
dizimatik.com
superboard.org
hilalboard.de
gececiforum.net
ayrıca cithiz.com gibi cacık bi site kapatılırsa sevinirim şayet paylaşımları bi sike yaramıyor.-----------------------------
Dicek bişi bulamıyom cacık dedi yuhh amk. Cithizden daha kaliteli bi film paylaşım sitesi görmedim türkçe olarak
-
azrail_baba bunu yazdı:
-----------------------------kalitelifilm.blogspot.com
divxevi.com
dizimatik.com
superboard.org
hilalboard.de
gececiforum.net
ayrıca cithiz.com gibi cacık bi site kapatılırsa sevinirim şayet paylaşımları bi sike yaramıyor.
-----------------------------Cithiz.com Türkiyedeki en kaliteli film paylaşım ortamıydı(bana göre).1.si Filmlerin eklenmesinde acayip bir hız vardı.2.ci si mp4 bölümü dışında en az scr release kabul ediliyordu mp4 bölümündede en kötü olarak kaliteli tc lere izin veriliyordu. Cam çekimlerin olmaması adam gibi kalitede film izlememize olanak veriyordu.Bir filmin daha kaliteli releaseları çıktıkça hemen ekleniyordu 3.sü İlk üye olduğumda uyuzuma gitsede Cithizden filmler bölümü olayı çok güzeldi www.cithiz.com uzantılı filmler hem admin hem de normal kullanıcılarca ekleniyor bçylece sitede güzel bir düzen sağlanıyordu. Aynı düzen alıntı yapılan filmerin konulduğu HTTP filmler bölümündede mevcuttu.5. olarak bazı beş on tane uzantı değiştiren sitelerin aksine sağdan soldan reklam fırlamıyor reklamlar göze batmayacak şekilde anasayfanın üstüne ve mesajların köşelerinde duruyordu. Anlayacağınız gamze özçelik oturum açtı bilmem ne spreyi tarzı bannerlar açılmıyordu. 6.sı yönetim çok iyidi 7.si Belkide en geniş arşiv onlardaydı kaç bin film bilmem ne kadar dizi-animasyon-belgesel sadece 4 site admininin rapidshare accountlarında 2 terabyte a aykın dosya olduğunu açıklamıştı site sahibi Civan. 8. Zaten başka bir şeye gerek yok 260 bin üyesi ile devasa bir paylaşım alanıydı Cithiz diğer siteler gibi olmadı sonu (belkide bu kadar çok büyümesinden kaynaklanıyordur) kapatma davası değil direkt Civan abiye dava açtılar adam zaten Rusyada çalışıyor hemen gelemeyeceği belli ifade veremeyince tutuklama emri çıkartmış Savcı ne diyeyim umarım cithiz gibi bir yer bulunur ama zor... sanırım azrail_baba nın dediği gibi cacık bi site olmadığı anlaşılmıştır.
-
Torrent derim link vermiyorum T O R R E N T is bitirir...
Oralara dalarsan aXXo tercih et super.
-
heh cithiz.com a cacık dersen ben snaa hiçbir şeyden anlamıyorsun, janjanlı forumlar görünce kendinden geçiyorsun derim.. cithiz.com ile ilgili açıklama yapmayacağım herkes nasıl olduğunu bilir.. ayrıca adminelrden biri rusyada diğerleri türkiyede onlar paçayı kurtaramayacak zaten şuan sitede bulunan tek yönetici rusyada olanı, o rahat rahat giriyor diğerleri dağa çıkmış olabilir :) ortada yok kısacası.. bu hikayeyi ise yöneticilerden biri anlattı arkadaşım benim. yani doğru bir hikaye.. nese alternatif bulunmaz ama idare edecez artık
-
TRTC34 bunu yazdı:
-----------------------------Torrent derim link vermiyorum T O R R E N T is bitirir...
Oralara dalarsan aXXo tercih et super.
-----------------------------Hocam tam onu soracaktım torrent olarak turkce fılm paylasan sıte varmı? torrentturk ve torrenturkey harıcınde torrent temız oluyor
-
selam arkadaslar,sinemalarda yeni gösterilen filmleri izleme olasiligi olan siteler var mi ?? mesela KABADAYI gibi filmleri
-
torrent olarak türkçe film indirme site si varmı peki
-
torrentturk ve torrenturkey ın dısında bılmıyorum bılen varsa paylassa