Film Gibi Rüya
-
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------
rüyada predatör görmek; günah işleyeceğine delalet eder.
-----------------------------Eyvalah hocam hahahahahahah aydınlattın herkesi hahahaha yerlerdeyim halen ya
-
Freak bunu yazdı:
muhtemelen popon acikta kalmistir. ki havalarin sicak oldugunu dusunursek uzerinde bir carsaf gibi birsey vardi ruyanda boruya sigmadini soylemissin az biraz kilolu oldugun kanisina vardim. eger gece uyurken keskin guclu bir osuruk saldiysan carsafin altinda sirkilasyon yapan osuruk poponun usumesine sebebiyet vermis ve sende bu ruyayi gormus olabilirsin.
-
Freak bunu yazdı:
muhtemelen popon acikta kalmistir. ki havalarin sicak oldugunu dusunursek uzerinde bir carsaf gibi birsey vardi ruyanda boruya sigmadini soylemissin az biraz kilolu oldugun kanisina vardim. eger gece uyurken keskin guclu bir osuruk saldiysan carsafin altinda sirkilasyon yapan osuruk poponun usumesine sebebiyet vermis ve sende bu ruyayi gormus olabilirsin.
helal olsun harbiden olaydaki sır perdesinin (sansürlenmiş içerik) küfüre hayır :P -
Hocam bende evlendiğimi gördüm :) Birtane kız var. Kızı seviyorum ama açıklayamıyorum şuan. Karışık bir durumdayım. Bilinç altıma öyle işlemişki rüyamda evlenmiştim :)
Bunuda bir açıklarmısınız sayın TBT rüya yorumcu müridler :)
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Hocam bende evlendiğimi gördüm :) Birtane kız var. Kızı seviyorum ama açıklayamıyorum şuan. Karışık bir durumdayım. Bilinç altıma öyle işlemişki rüyamda evlenmiştim :)
Bunuda bir açıklarmısınız sayın TBT rüya yorumcu müridler :)
-----------------------------ahmet mete ışıkara diyor ki : rüyasında evlendiğini gören kişilerin geleceğe dönük projeleri var. ama yapmasınlar evlilik hayra alamet değil. örnek vermek gerekirse. evlilikte bir karı oluyor. dırdır makinası, paso zarar alışveriş manyağı paranoyak bir varlık . bunu projeye çevirirsek birşey yapıyon ama parcalar yanıyor vsvsvsvs. :D
edit : La ne zamandır atraksiyonlu bi rüya görmüyom. En son gördümde uzaylılar vardı ak. olmaz olsun :D
-
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------Branxian bunu yazdı:
-----------------------------ahmet mete ışıkara diyor ki : rüyasında evlendiğini gören kişilerin geleceğe dönük projeleri var. ama yapmasınlar evlilik hayra alamet değil. örnek vermek gerekirse. evlilikte bir karı oluyor. dırdır makinası, paso zarar alışveriş manyağı paranoyak bir varlık . bunu projeye çevirirsek birşey yapıyon ama parcalar yanıyor vsvsvsvs. :D
edit : La ne zamandır atraksiyonlu bi rüya görmüyom. En son gördümde uzaylılar vardı ak. olmaz olsun :D
-----------------------------Ohoo kamuran sen benim uzaylı rüyalarımı duysan :):)
-
götün acıkta kalmış hocam.. (:
-
çok akşın filmi seyretmekten bunlar izlediğin herşey birbirine karışmış banada olmuştu lostun 1 sezonunun bitirmiştim bir günde sonra makinayı izleyip yattım okan bayülgenle adaya düşüyorduk duman geliyordu okan bayülgeni alıyordu sonra john lockeı buluyordum beni çıkar gibi yanına alıyordu(heralde kendimi waltla karıştırmışım).. bu rüyanın analizi yoktur heralde:))
bide uyarı olsun sex filmi seyredip hemen yatmayın bir kaç saat geçsin sonra yatın denemedim ama bazı duyumlarım var yaşıyanlar anlatıyor çok acı görüntüler oluyormuş insan kendinden tiksiniyormuş :))
-
boş soğan kabuğunun üstüne yatmışındır..
-
hacı harbi heyecanlıymış baya sardı arada böle görsene hoşuma gitti hikaye :D