folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Film Gibi Rüya

Film Gibi Rüya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

xxspiderxx bunu yazdı:
    -----------------------------
    rüyada predatör görmek; günah işleyeceğine delalet eder.

Eyvalah hocam hahahahahahah aydınlattın herkesi hahahaha yerlerdeyim halen ya

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Freak bunu yazdı:
    muhtemelen popon acikta kalmistir. ki havalarin sicak oldugunu dusunursek uzerinde bir carsaf gibi birsey vardi ruyanda boruya sigmadini soylemissin az biraz kilolu oldugun kanisina vardim. eger gece uyurken keskin guclu bir osuruk saldiysan carsafin altinda sirkilasyon yapan osuruk poponun usumesine sebebiyet vermis ve sende bu ruyayi gormus olabilirsin.

Ben bu insanları anlamıyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek
    Freak bunu yazdı:
    muhtemelen popon acikta kalmistir. ki havalarin sicak oldugunu dusunursek uzerinde bir carsaf gibi birsey vardi ruyanda boruya sigmadini soylemissin az biraz kilolu oldugun kanisina vardim. eger gece uyurken keskin guclu bir osuruk saldiysan carsafin altinda sirkilasyon yapan osuruk poponun usumesine sebebiyet vermis ve sende bu ruyayi gormus olabilirsin.
    helal olsun harbiden olaydaki sır perdesinin (sansürlenmiş içerik) küfüre hayır :P
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam bende evlendiğimi gördüm :) Birtane kız var. Kızı seviyorum ama açıklayamıyorum şuan. Karışık bir durumdayım. Bilinç altıma öyle işlemişki rüyamda evlenmiştim :)

Bunuda bir açıklarmısınız sayın TBT rüya yorumcu müridler :)

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Branxian bunu yazdı:

Hocam bende evlendiğimi gördüm :) Birtane kız var. Kızı seviyorum ama açıklayamıyorum şuan. Karışık bir durumdayım. Bilinç altıma öyle işlemişki rüyamda evlenmiştim :)

Bunuda bir açıklarmısınız sayın TBT rüya yorumcu müridler :)

ahmet mete ışıkara diyor ki : rüyasında evlendiğini gören kişilerin geleceğe dönük projeleri var. ama yapmasınlar evlilik hayra alamet değil. örnek vermek gerekirse. evlilikte bir karı oluyor. dırdır makinası, paso zarar alışveriş manyağı paranoyak bir varlık . bunu projeye çevirirsek birşey yapıyon ama parcalar yanıyor vsvsvsvs. :D 

edit : La ne zamandır atraksiyonlu bi rüya görmüyom. En son gördümde uzaylılar vardı ak. olmaz olsun :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

by_kamu bunu yazdı:

Branxian bunu yazdı:

ahmet mete ışıkara diyor ki : rüyasında evlendiğini gören kişilerin geleceğe dönük projeleri var. ama yapmasınlar evlilik hayra alamet değil. örnek vermek gerekirse. evlilikte bir karı oluyor. dırdır makinası, paso zarar alışveriş manyağı paranoyak bir varlık . bunu projeye çevirirsek birşey yapıyon ama parcalar yanıyor vsvsvsvs. :D 

edit : La ne zamandır atraksiyonlu bi rüya görmüyom. En son gördümde uzaylılar vardı ak. olmaz olsun :D

Ohoo kamuran sen benim uzaylı rüyalarımı duysan :):)

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    götün acıkta kalmış hocam.. (:

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

çok akşın filmi seyretmekten bunlar izlediğin herşey birbirine karışmış banada olmuştu lostun 1 sezonunun bitirmiştim bir günde sonra makinayı izleyip yattım okan bayülgenle adaya düşüyorduk duman geliyordu okan bayülgeni alıyordu sonra john lockeı buluyordum beni çıkar gibi yanına alıyordu(heralde kendimi waltla karıştırmışım).. bu rüyanın analizi yoktur heralde:))

bide uyarı olsun sex filmi seyredip hemen yatmayın bir kaç saat geçsin sonra yatın denemedim ama bazı duyumlarım var yaşıyanlar anlatıyor çok acı görüntüler oluyormuş insan kendinden tiksiniyormuş :))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

boş soğan kabuğunun üstüne yatmışındır..

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    hacı harbi heyecanlıymış baya sardı arada böle görsene hoşuma gitti hikaye :D
Toplam Hit: 2960 Toplam Mesaj: 24