Film İndir Sitelerinde Hangi İçerikler Olmalı?
-
Merhaba müridler,
Film indir sitelerinde film içeriği hariç hangi içerikler olmalı?
Geyik, genel, forum oyunları, yardım vb. Sizin aklınıza gelen neler var?
-
bence başka içerik olmamalı...
-
güzel bir tasarım, görüntü kalitesi ii filimler yeter
-
Amacım ufak da olsa bi ortam yakalamak. Eğer farklı düşünseydim zaten wordpress kurardım. Genel film indir değil zaten, sadece bir uzantı üzerine yoğunlaşacağım. Başka olmayacak.
-
hacı valla o kadar fılm sıtesınde gezerım en cok dıkkat ettıgım mkv formatının genıslıgı :D baska biseye dıkkat etmedım ha bıde nasıl rıp yapılır klasık wındows office photoshop falan paylasılcak bı bolum yeterlı bence
-
Sadece mkv olacak zaten :D Dediğin kategori mevcut "Yardım" diye bi kategori oluşturmuştum.
-
senin yaptığın sınıftaki diğer siteleri incelemeni öneririm ve diğer sitelerde nadir bulunan şeyleri ve
ilgi çekici özellikler ekle kullanıcının işini kolaylaştırırsan daha çok kullanıcıyı kapsama alanında barındırabilirsin
tabiki alan adı ve uzantısı da önemlidir :)
-
Daha önce zilyon tane açılmış bi kategoride site açıyorsanız , o alandaki en iyi siteyi içerik bakımından taklit edin (tabiki copy-paste değil ) , arayüz olarak basitleştirip güzelleştirin , başarı kendiliğinden gelir.
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
Daha önce zilyon tane açılmış bi kategoride site açıyorsanız , o alandaki en iyi siteyi içerik bakımından taklit edin (tabiki copy-paste değil ) , arayüz olarak basitleştirip güzelleştirin , başarı kendiliğinden gelir.
-----------------------------Yapacağım en son şey bu söylediğin :D
Tamam editlemişsin :p
-
konuyla biraz alakasız ama ben alttaki olayları arar ve dikkat ederim ;
ve kolay ulaşılabilir menü ve filmlerin birarada indexlenmesi hoş olur , reklam cart curt a gerek olmassa ve önemli olan reklamlar değilde film'in linkleriyse onlar ön planda tutulmalı yan menülerden daha çabuk filmlere ulaşabilmeliyiz gerekirse alfabetik sırayla A B C diye listeletebilirsen ve A'nın içindeki filmlerden birine girince direk o filmin konusu vs linklerine giderse çok güzel olucaktır.
-
insidae, sağol düşüneceğim bu konular arası dolaşma ile ilgili bir şeyler.