Film İndirenlere Uyarı
-
abi kadıkyöde bi gün arkadaşla işimiz vardı halledip dönerken kaldırımın kenarında bi ton korsan cd ci var bu korsanın engellenmesi için baya bi çaba gösterilen zmnlarda oldu bu adamlar insanın önnü kesip abi cd var abi müzik cd si var abi o var bu var ne kadar yok desende nuh deiyolar nese onları geçtkden sonra bi 15 20 metre ilerledk 3 5 tane polis köşe başnda lak lak yapıylar arkadaş uyuz oldu dayanaamdı gitti polislern yanına abi korsan cd yasak deilmi dedi polide evet dedi o zmn bunların ne işi var burda dedi insanın yolunu kesiyolar yani sadece biz değl yanında karısı kızı sevgilisi olan var fln dedi polsin dediği tek şey kolundan tuttu arkadaşım sen bu adamdan şikayetçimisin gel gidelim hangisi göster ikinizide aliim karakola.. :|
rahat olun çoğu polislere sakal çıktıkdan sonra sorun yok..
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------abi kadıkyöde bi gün arkadaşla işimiz vardı halledip dönerken kaldırımın kenarında bi ton korsan cd ci var bu korsanın engellenmesi için baya bi çaba gösterilen zmnlarda oldu bu adamlar insanın önnü kesip abi cd var abi müzik cd si var abi o var bu var ne kadar yok desende nuh deiyolar nese onları geçtkden sonra bi 15 20 metre ilerledk 3 5 tane polis köşe başnda lak lak yapıylar arkadaş uyuz oldu dayanaamdı gitti polislern yanına abi korsan cd yasak deilmi dedi polide evet dedi o zmn bunların ne işi var burda dedi insanın yolunu kesiyolar yani sadece biz değl yanında karısı kızı sevgilisi olan var fln dedi polsin dediği tek şey kolundan tuttu arkadaşım sen bu adamdan şikayetçimisin gel gidelim hangisi göster ikinizide aliim karakola.. :|
-----------------------------toplum olarak bilinçlenmedikten sonra istedikleri şeyleri engellesinler. sonuçta biz yine ulaşıyoruz bi yolunu bulup. ülkemizde polislere öcü gibi bakılıyor zaten öylelerde bi çoğu. o yüzden sömürmeye devam korsan ı bu yüzden seviyorumen temiz en kullanışlısı çok da rahat yerinden kımıldamıyorsun bile bi kaç tık ötende hepimize iyi seyirler iyi müzikler:D
-
sahmaran bunu yazdı:
-----------------------------
sinema ya çikar çikmaz filimleri internete atan korsanlarla daha çok ilgileniyorlar ve kolaylikla buluyorlar
-----------------------------İşte internete atanLarLa iLgiLenmesinLer sokaktakiLerLe uğraşsınLar şöyLe hevesimiz geçene kadar ki geLeceğin bi axxo,fxg,fxm,duqa,nikonxp,diamond vs.. gibi Rip grupLarıda Türkiye'de yetişsin ozaman isteseLerde engeLLeyemiyecekLerini düşünüyorum (:
-
hacı avruqada 100-200 bin kullanıcı olsa zaten göt kadar ülkeler 30-50 kişi indirirken yakalanır ama Türkiyede 2 milyon abone var yaklaşık 1 milyonu paso download yapıyo 1 milyon kişiyi kim kontrol edecek sallaa :)
-
Avrupa'daki kanunlar daha sıkı olabilir ama en baba torrent paylaşımını da yine onlar yapıyorlar bu ne iştir? Bir de bu yazılım, film, müzik sektörü bir garip ya, zararlarını kopya sayısıyla hesaplıyorlar. Korsan kullanan kişi, korsanı olmasaydı orjinalini mi alırdı, yoksa beleş alternatifini mi arardı? Ben ikinci seçenek kuvvetli diye düşünüyorum.
NOT: Korsana içten içe ben de karşıyım böylece herkes birgün "ss" kuralına göre Linuxçü olacak ^^
-
ben indirmeye devam şu anda izlemediğim 2008 kalmadı :D:D hepsini izledim bi tek mummy nin sonunun part2 alt yazısı yok ...
-
ciddi yaptırımlar uygulanırsa en büyük zararı yine telekom görür. internet hızıda 16 mbit çıkmışken kimse bunları almaz onun yerine kotalı 1024 lik alır paşa paşa öder 30 ytl sini. bunuda telekom istemez bence.
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------abi kadıkyöde bi gün arkadaşla işimiz vardı halledip dönerken kaldırımın kenarında bi ton korsan cd ci var bu korsanın engellenmesi için baya bi çaba gösterilen zmnlarda oldu bu adamlar insanın önnü kesip abi cd var abi müzik cd si var abi o var bu var ne kadar yok desende nuh deiyolar nese onları geçtkden sonra bi 15 20 metre ilerledk 3 5 tane polis köşe başnda lak lak yapıylar arkadaş uyuz oldu dayanaamdı gitti polislern yanına abi korsan cd yasak deilmi dedi polide evet dedi o zmn bunların ne işi var burda dedi insanın yolunu kesiyolar yani sadece biz değl yanında karısı kızı sevgilisi olan var fln dedi polsin dediği tek şey kolundan tuttu arkadaşım sen bu adamdan şikayetçimisin gel gidelim hangisi göster ikinizide aliim karakola.. :|
-----------------------------sen yine iyisin. milletin önüde abi rusu var polonyalısı var sarışını var esmeri var diye atlıyolar :)
-
bi b.k olmaaz :) sal kendini:)
rilaaks =)
-
HiGHVoLTaGe bunu yazdı:
-----------------------------
ben indirmeye devam şu anda izlemediğim 2008 kalmadı :D:D hepsini izledim bi tek mummy nin sonunun part2 alt yazısı yok ...
-----------------------------hoca the dark kniht da ızledınmı