Film İndirme Sitesi Favorileriniz
-
Peki online izlemek için güzel bi site kaldı mı bağlanbizeden izlerdik eskiden o da format değiştirmiş..
Şöyle güncel ve kaliteli online izleme adresi hangisi ve bol filmli bir kaç tane var ama film sayısı yetersiz..
-
İndirsinema.com'a ilk defa girip üye oldum ve hemen ban yedim sebep birden fazla kullanıcı adı.. Bu siteye daha önce üye olmayı bırak girdiğimi hatırlamıyorum ki IP adresim sürekli değişir üyeliğim olsa dahi bundan yakalanacağımı da sanmıyorum ilginç..
-
http://www.arntmkv.com/forumdisplay.php?4-BRRIP-720p
-
warez-bb.org vardı bi aralar
-
-
ivy bunu yazdı:
-----------------------------torrent akar
-----------------------------özellikle yabancı film ise,
-
hazır yeri gelmişken sorayım bi ara bi site vardı vip üyelik 10 lira direk siteden çekiyoduk filmi o siteyi hatırlayan varmı?
-
darkroques61 bunu yazdı:
-----------------------------İndirsinema.com'a ilk defa girip üye oldum ve hemen ban yedim sebep birden fazla kullanıcı adı.. Bu siteye daha önce üye olmayı bırak girdiğimi hatırlamıyorum ki IP adresim sürekli değişir üyeliğim olsa dahi bundan yakalanacağımı da sanmıyorum ilginç..
-----------------------------
-
bu konuda depodepo.eu iyidir ama bu aralar acayip VIPe sardılar tadi kaçtı :W geri kalan herşey icin torrent akar abi :W en çaresiz durumda Google başka site kullanmam
-
yeterli teşekkürler