folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Film İndirmek İçin Site YARDIM

Film İndirmek İçin Site YARDIM

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Merhaba mürit ve mürideler.

AJAN - spy

The Number 23 

Mirage

The Boy Who Harnesed the Wind

Lata Bhagwan Kare

Edward Makas Eller

Yukarda bulunan filmleri indirmek istiyorum. Eskiden IDM ile çatır çutur video indirirken hiçbir sitede bu zıkkımları indiremedim. Adamlar kendilerini aşmış :D:D

İndirebileceğim link, veya yöntem veya site var mı ? İzlemek için değil indirmek için yardıma ihtiyacım var.

MhmdAlmz tarafından 30/Eyl/20 22:52 tarihinde düzenlenmiştir

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Ben 1337x kullanıyorum ( çok beklentimi karsilamasada idare eder nerde torrentbox. efsaneydi ustune daha gelmedi )

ama yeterli gelmezse sansini suradan dene 

https://tr.vpnmentor.com/blog/in-en-iyi-10-torrent-sitesi/#1337x

Bu arada iki tane tenet filmi indirdim.ikisininde sen ve görüntü problemi var. Guzel bir link verecek var mi ? 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

https://www.hdfilmcehennemi2.pw/ böyle bir sitede indirme linki var. Bir şeyler iniyor da inşaAllah filmdir :D:D

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

IDM ile indirebilirsin. Ön tanımlı olarak 720p geliyor 1080p yapmayı unutma.

https://www.filmmodu.org/the-number-23-turkce-dublaj-izle

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

IDM ile indirebilirsin. Ön tanımlı olarak 720p geliyor 1080p yapmayı unutma.

https://www.filmmodu.org/the-number-23-turkce-dublaj-izle

İnmiyor ki hocam... 50 kere denedim 3 MB dosya görünüyor hep.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khan23
    Khan23's avatar
    Erkek

https://yts.mx/ 

altyazı sıtelerınde surum olarak YIFY yazan surum bu sıtenın rıplerı . zaten eur kaynaklı blurayden rıplıyorlar 23fpsler altyazılar genelde uyumlu oluyor. aslında kalıtelı degıller ama pc ıcın 1080p'sı sırıtmıyor

We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

https://popcorntime.app/

Filmleri listelesini, seç, altyazıyı otomatik indiriyor. Problem olursa turkcealtyazi.org

Diziler sezon sezon, bölüm bölüm ekli, filmler var.

ayrıca filmler genelde yify üstteki müridin paylaştığı yerden çekiyor.

Mr_Dark tarafından 30/Eyl/20 23:59 tarihinde düzenlenmiştir

!!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

ilk çıkan reklamları X sonra film başlayınca indir 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

İnternet satın alarak problemimi çözdüm teşekkürler :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elyos2600
    elyos2600's avatar
    Erkek

Konuya Kaynak Yapayım..   .ts Uzantılı Parçalı Linkleri Nasıl Çekiyorsunuz Ey Cemaat.. 

"Hayat; Ölüme Giden Yolda, Sadece Bir Düşten İbarettir.."
Toplam Hit: 6302 Toplam Mesaj: 15
download film