Film Jenerik Müziğimiz
-
GerçekTen Güsel Bir Jenerik.Hazırlayanın Ellerine Sağlık.Filmin de Gösterime Girmesi İçin Sabırsızlıkla Bekliyorum :D
-
warderpipi bunu yazdı:
-----------------------------
GerçekTen Güsel Bir Jenerik.Hazırlayanın Ellerine Sağlık.Filmin de Gösterime Girmesi İçin Sabırsızlıkla Bekliyorum :D
ilkönce amerikada türkiyeye gelmesi zaman alır :D -
warderpipi bunu yazdı:
ilkönce amerikada türkiyeye gelmesi zaman alır :D-----------------------------
Bence İlk Türkiyede Vizyona Girerse Diğer Ülkelerdede Yayınlanma Şansı oLAbilir :D
-
warderpipi bunu yazdı:
warderpipi bunu yazdı:
ilkönce amerikada türkiyeye gelmesi zaman alır :D-----------------------------
Bence İlk Türkiyede Vizyona Girerse Diğer Ülkelerdede Yayınlanma Şansı oLAbilir :D
Filmi yarışma için çekiyoruz :D Normalde filmin yayınlanması yasak ama tbtye özel bi gösterim yapabiliriz :D -
hacı başvurular bittimi bizde katılalım yarışmaya konusu ne.. yani nasıl bir film olmalı kaç dakka olmalı felan filan... :))
-
Silent_King bunu yazdı:
hacı başvurular bittimi bizde katılalım yarışmaya konusu ne.. yani nasıl bir film olmalı kaç dakka olmalı felan filan... :))
ben şimdi söylersem yeni bi rakibimiz daha olcak :D senin tarzında değil hocam yarışma , eğitici öğretici olmak zorunda, kısacası sen katılma :D -
bigpower bunu yazdı:
-----------------------------Silent_King bunu yazdı:
ben şimdi söylersem yeni bi rakibimiz daha olcak :D senin tarzında değil hocam yarışma , eğitici öğretici olmak zorunda, kısacası sen katılma :D
-----------------------------hacı şöyle düşün. 2 ekip olursa kazanma şansı yükselir. sen kazanırsan hepsi senin olsun ben kazanırsam kırışalım :)) ayrıca ben süper dram tarzında film çekerim. kendi hayatımı senaryo olarak yazsam oscara aday olur filmim :)) sen adresi ver gerisine garışma hocaa :))
filmde öğretmekten kasıt ne yapmaması gerektiklerini gösteren bi film olur...
Oğlum ya adresi verirsin yada senaryonuzu nete sızdırırım. senaryonuzu biliyorum :)
-
Silent_King bunu yazdı:
bigpower bunu yazdı:
-----------------------------Silent_King bunu yazdı:
ben şimdi söylersem yeni bi rakibimiz daha olcak :D senin tarzında değil hocam yarışma , eğitici öğretici olmak zorunda, kısacası sen katılma :D
-----------------------------hacı şöyle düşün. 2 ekip olursa kazanma şansı yükselir. sen kazanırsan hepsi senin olsun ben kazanırsam kırışalım :)) ayrıca ben süper dram tarzında film çekerim. kendi hayatımı senaryo olarak yazsam oscara aday olur filmim :)) sen adresi ver gerisine garışma hocaa :))
filmde öğretmekten kasıt ne yapmaması gerektiklerini gösteren bi film olur...
Oğlum ya adresi verirsin yada senaryonuzu nete sızdırırım. senaryonuzu biliyorum :)
senaryoyu ben bile bilmiyorum , sen nerden bilicen :D ayrıca beni tehdit etme senin zararına olur :D unutma biz ortak sayılırız , önünü keserim :D -
cıks
-
DJ_Alper bunu yazdı:
cıks
?