Film Koleksiyonu İsteyen Girer ;)
-
hocam uzantıları avi. yani cep tel.Ler için varmı sorunn :)
-
saolasın
-
eyvallah hoca .. hastayım senin paylaşımlarına ;)
-
hacı vallaha eline sağlık süper paylaşımlar
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
bir denek aranıyor , bi film indirip kalite hakkında bilgi verecek :)
-----------------------------sadece ve sadece 2 gün beklersen kaliteleri hakkında bilgi veririm (kotanın sıfırlanması gerek :) ama burdaki filmlerin sadece 5 tanesini izlemedim ve onlarıda indireceğim hep izlemek isteyipte sonradan unuttuğum filmlerdi 1 tanesini ise bekliyordum :)
-
hellfever01 bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------sadece ve sadece 2 gün beklersen kaliteleri hakkında bilgi veririm (kotanın sıfırlanması gerek :) ama burdaki filmlerin sadece 5 tanesini izlemedim ve onlarıda indireceğim hep izlemek isteyipte sonradan unuttuğum filmlerdi 1 tanesini ise bekliyordum :)
bu filmlerin çogunu indirdim izledim telefonda yok pc de izlicem derseniz kalite düşük 17 inc in 3/1 i ile izlerseniz izlenir ama fazla kaliteli degil yani anlıycanz ne kadar para okadar köfte =nekadar mb okadar kalite :D -
sağol gizemli, yaptın yine yapıcağını =)))
-
FOXXLY bunu yazdı:
prestiji indiriyorum hoca ;)herkesede tavsiye ederim o filmi
edit: bilgisayar için o kadarda ii değil. işin tuhaf yönü media playerde video bouyutunu %50 bile yapsan hiç tınlamıyo film. aynı ebatlarda gösteriyo (:
-
sağolun benim güzel deneklerim :) yarın bi tanede ben indirim sonra bi yerim şişmesin :D
-
hocam ellerin kolların dert görmesin:)
12 tane filmi indirip izledim.
13. yü indirsemmi diye düşünüyom:)
valla teşekkür etmeden geçmiyeyim dedim:)
teşekkürler...
çok teşekkürler(13 kere:))..:D