Film Onerileriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

filmin adını ve başrol artisinin adını unuttum şuan aklıma gelmiyo.ama hikaye şöyle

bi adamın giyotin adında süper bi pcsi var.insanlar ölünce zenginler.cenaz merasiminde izlemek için hikayeciye para karşılığı merhumun gözünden hayatının kesitlerini film yapıyolar.çok kafa ağrıtan bi film özllikle gece 12 den sonra izlrsen.

filmin adını hatırlayan pm atarsa sevinirim gen izlicem ayrıca bu adamın bütün filmleri süper.şimdi aklıma geldi lan adam hani bi filmdede dadı kılığına girip çocuklarını fln görüyodu manyak bişy.bifilmdde üniversitenin girişine bacaktan kapı yapıyo.hastaların dileklrini fln yerine getiriryo.ama isim aklıma gelmedi bayaadır tv izlemiyom çünkü 

Ayrıca çok şekersin :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

hacı elimde 300 e yakın film var çogunuda izledim ben şimdi sana izlediklerimin en güzellerini sayiyim :)

fantazi : pan'ın labirenti 

aksiyon : transformers , örümcek adam 3 , Krallık , Savaş Lordları , pathfinder , Hot Fuzz , hitman , beowulf ,Doomsday , Jumper 

müzikal seversen  : johnny depp in oynadıı swenny todd var

dram : august rush , prestij , shawshank , Requiem For A Dream , armegeddon , Göl Evi , léon , Forest Gump ,  Apocalypto , Melekler Şehri , Reservation Road , Sin City , Pathology , the happening 

komedi : çık aramızdan ( robin williams oynuo çok canlı ) , çılgın kuzenler , süper ot , ali g , uçakta şenlik var , damadı öpebilirsin , ben kendim ve sevgili , dick ve jane iş başında , Taze Gelin Şaşkın Damat , kaza kurşunu , Komşu Kızı

korku : 23 numara  , The Shining

anime - çizgi : avatar 1-2-3 sezon , arı filmi , orman çetesi , madagaskar , surf's Up! , Ratatouille , south park 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-12 sezon

:) 

www.yesilgrow.com - Growshop
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

600 ' e Yakın DVD arşivim var bende sana kendi golden filmlerimden bahsedeyım.

Aşk Komedi dalında Dünyanın en iyi filmi :. 50 First Dates :I Elli ilk öpücük izle

Korku Dalında : REC  Bulabilrisen filmi Dünyanın en iyi Korku filmi

Bunlarda en beğendiğim Kategorisiz Filmler :)

Angelina Jolie : Sınırların ötesinde  Oscar ödüllü film

30 night gece isimli filmi bul

hepsşnş vur Clive owen başrolde

Komedi oalrakta Wassaba diye 1 film bunları izle eğer gerçek anlamda film meraklısıysan sana bir süprizm olacak :)

eskilerden kim kaldı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    argent
    argent's avatar
    Erkek
    banliyo 13 dövus sahnelerı süperdir tavsıye ederım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    Perfume : The Story of a Murderer izlemelisin :)

Abra Kadabra
Toplam Hit: 7818 Toplam Mesaj: 46