Film Onerileriniz?
-
filmin adını ve başrol artisinin adını unuttum şuan aklıma gelmiyo.ama hikaye şöyle
bi adamın giyotin adında süper bi pcsi var.insanlar ölünce zenginler.cenaz merasiminde izlemek için hikayeciye para karşılığı merhumun gözünden hayatının kesitlerini film yapıyolar.çok kafa ağrıtan bi film özllikle gece 12 den sonra izlrsen.
filmin adını hatırlayan pm atarsa sevinirim gen izlicem ayrıca bu adamın bütün filmleri süper.şimdi aklıma geldi lan adam hani bi filmdede dadı kılığına girip çocuklarını fln görüyodu manyak bişy.bifilmdde üniversitenin girişine bacaktan kapı yapıyo.hastaların dileklrini fln yerine getiriryo.ama isim aklıma gelmedi bayaadır tv izlemiyom çünkü
-
hacı elimde 300 e yakın film var çogunuda izledim ben şimdi sana izlediklerimin en güzellerini sayiyim :)
fantazi : pan'ın labirenti
aksiyon : transformers , örümcek adam 3 , Krallık , Savaş Lordları , pathfinder , Hot Fuzz , hitman , beowulf ,Doomsday , Jumper
müzikal seversen : johnny depp in oynadıı swenny todd var
dram : august rush , prestij , shawshank , Requiem For A Dream , armegeddon , Göl Evi , léon , Forest Gump , Apocalypto , Melekler Şehri , Reservation Road , Sin City , Pathology , the happening
komedi : çık aramızdan ( robin williams oynuo çok canlı ) , çılgın kuzenler , süper ot , ali g , uçakta şenlik var , damadı öpebilirsin , ben kendim ve sevgili , dick ve jane iş başında , Taze Gelin Şaşkın Damat , kaza kurşunu , Komşu Kızı
korku : 23 numara , The Shining
anime - çizgi : avatar 1-2-3 sezon , arı filmi , orman çetesi , madagaskar , surf's Up! , Ratatouille , south park 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-12 sezon
:)
-
600 ' e Yakın DVD arşivim var bende sana kendi golden filmlerimden bahsedeyım.
Aşk Komedi dalında Dünyanın en iyi filmi :. 50 First Dates :I Elli ilk öpücük izle
Korku Dalında : REC Bulabilrisen filmi Dünyanın en iyi Korku filmi
Bunlarda en beğendiğim Kategorisiz Filmler :)
Angelina Jolie : Sınırların ötesinde Oscar ödüllü film
30 night gece isimli filmi bul
hepsşnş vur Clive owen başrolde
Komedi oalrakta Wassaba diye 1 film bunları izle eğer gerçek anlamda film meraklısıysan sana bir süprizm olacak :)
-
banliyo 13 dövus sahnelerı süperdir tavsıye ederım
-
Perfume : The Story of a Murderer izlemelisin :)