Film Önerisi Yapabilir Misiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Beyler bi kaç film önerisi yapmanızı istiyorum. konusu Hani aniden bi virüs çıkar insaların çoğu ölür bi grupun gözünden olaylar aktarılır. grup kaçmaya calısır baska yerlere gider felan bu tür filmler arıyorum...

Birde İçinde feci şekilde duydu yüklü izlerken beni aplatacak  Aşk veya dostluk temalı filmler arıyorum. 

İzlediklerim BenX )çok beğendim ve ağladım)

7 yasam  (buda süperdi)

Bunların dışındada "GİZEM" li filmler arıyorum. yani filmde gizem olacak nefes almadan izleyeceğim hersey sonunda anlaşılacak  bu konudada "Kimlik" adlı filmi izledim ve cok beğendim...

bide seytan üçgeni diye bir film izledim dün onuda çok beğendim bakış açısından daha güzel bunu izle dedi filmci  bu tür filmde olabilir...

Evet önerilerinizi bekliyorum birde önerdiğiniz filmin indirme linklerini biliyorsanız beraber paylaşırsanız sevinirim :))) Rapid pre var tercihimdir rapid

birde filmlerin türkçe dublajlısını tercih ederim... yani ona göre öneri yaparsanız sevinirim :) teşekkürler

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

henüz izlememiş olmakla beraber yaz tatili için hazırladığım filmlerden birkaç tane tavsiyede bulunayım. genel olarak drama tarzında filmlerdir, ağlatacak seviyede olup olmadıklarını henüz bilmiyorum ancak genel görüşler çok sağlam film oldukları yönünde...

Vozvrashcheniye - The Return (2003) d

Lakposhtha parvaz mikonand-Turtles Can Fly (2004)

Before the Rain (1994)

Cria.Cuervos.1976

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Akıl Oyunları

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    braveheart
    braveheart's avatar
    Erkek

dony darko güzel filmdir.

İdeal zamanı beklemeyin, çünkü asla gelmeyecek.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

Forrest Gump izle,

wall-e izle, beni tek ağlatan film bu olmuştu bence süper bi aşk hikayesi :)

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniper_tnr
    sniper_tnr's avatar
    Erkek

virüslü felan hatırladığım bi Salgın diye bi film var.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

carnager bunu yazdı:
    -----------------------------

Forrest Gump izle,

wall-e izle, beni tek ağlatan film bu olmuştu bence süper bi aşk hikayesi :)

tr dublajlımı alt yazılımı ? bulursam izleyeceğim

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mywts
    mywts's avatar
    Erkek

Resident Evil 1-2-3 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniper_tnr
    sniper_tnr's avatar
    Erkek

.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

Beyler bi kaç film önerisi yapmanızı istiyorum. konusu Hani aniden bi virüs çıkar insaların çoğu ölür bi grupun gözünden olaylar aktarılır. grup kaçmaya calısır baska yerlere gider felan bu tür filmler arıyorum...

Birde İçinde feci şekilde duydu yüklü izlerken beni aplatacak  Aşk veya dostluk temalı filmler arıyorum. 

İzlediklerim BenX )çok beğendim ve ağladım)

7 yasam  (buda süperdi)

Bunların dışındada "GİZEM" li filmler arıyorum. yani filmde gizem olacak nefes almadan izleyeceğim hersey sonunda anlaşılacak  bu konudada "Kimlik" adlı filmi izledim ve cok beğendim...

bide seytan üçgeni diye bir film izledim dün onuda çok beğendim bakış açısından daha güzel bunu izle dedi filmci  bu tür filmde olabilir...

Evet önerilerinizi bekliyorum birde önerdiğiniz filmin indirme linklerini biliyorsanız beraber paylaşırsanız sevinirim :))) Rapid pre var tercihimdir rapid

birde filmlerin türkçe dublajlısını tercih ederim... yani ona göre öneri yaparsanız sevinirim :) teşekkürler

izlemişsindir ama aklima ilk gelen film olduğu için hemen yaziyorum I am legend güzel filmdi. will smith in filmlerinden bak adamin filmleri güzel.

Toplam Hit: 9126 Toplam Mesaj: 65