Film Sitesi Açtım
-
filmlerin kalitesinide yazsan guzel olur
-
@metin 7 iki tane fragmanlı film konusu var bir tanesi daha eylülde cıkacak film, indexlensin diye konu açmıştım. Wolverine kısmı ise nete düştüğü gibi yüklüyeceğiz.
@my4 pm cevaplıyorum.
@underzero filmler genellikle 720p hocam ama belirteceğim bundan sonra ;)
-
adamsın green street hooligans filmini koymuşsun . helal olsun :)
-
my4 bunu yazdı
adamsın green street hooligans filmini koymuşsun . helal olsun :)
Türkçe dublajı hocam bugun torrentlerden filan altyazılı bulursam çekip up edeceğim senin için :)
-
sözlük yorumları kısmını sevdim. güzel basit bir şey. ordan burdan reklam çıkartmazsan güzel olmaya da devam eder. film başlıklarında filmlerin kalitesini yazarsn iyi olur. hit durumun nedir şu anda? başarılar :)
-
kuytul bunu yazdı
sözlük yorumları kısmını sevdim. güzel basit bir şey. ordan burdan reklam çıkartmazsan güzel olmaya da devam eder. film başlıklarında filmlerin kalitesini yazarsn iyi olur. hit durumun nedir şu anda? başarılar :)
Sözlük yorumları önümüzdeki günlerde daha detaylı şekilde yükleyeceğim hocam :)
Dediğim gibi maddi bir çıkar amaçlı açmadım, şuanda reklam olayı düşünmüyorum eğer ki reklam olursa da tek bir bölümde olur sağ sol video öncesi alt üst her yere yapıstırmam yani :) Film ismi olarak girmeye başladığımdan filmleri şimdi film başlık yapısını değiştirsem google amca kızabilir onu kücük bir css kodu ile anasayfada filmin resminin sağ üst kösesine caprazlamasına yerlestireceğim. Site daha 1 haftalık ama google indexlenmesi filan iyi günlük 300 hite ulaştım.