Film Sitesi İçin Logo Yapacak Mürid Yardım Lütfen.
-
merhaba arkadaslar minikten bir sitem var takılıyorum su aralar ama bir logo yaptırmak istiyorum. Şöle güzel bir logo
Logo : tek link film indir sitesine uygun bi,şi olacak yardımcı olacak varsa sevinirim.
Site Adres Tık
-
asiminnesli ye söyle o yapar : )
-
ersn bunu yazdı:
-----------------------------asiminnesli ye söyle o yapar : )
-----------------------------Yoğunmuş bu aralar söyledimde :)
-
elimden gelse yapardım çok filmini indirdim emeğin geçti :D
bu arada umarım uploaded ve turbobit de kazık atmaz :D
edit :bi de fileswap varmış insallah emeklerinin karşılığını alırsın..
-
ersn bunu yazdı:
-----------------------------hocam dalga geçmeseydin keşke
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------ersn bunu yazdı:
-----------------------------hocam dalga geçmeseydin keşke
-----------------------------
Konu ismine ve son mesaj atan, ismine bakınca direk bir tedirginlikle girdim içeri :D
Hocam neden böyle şeyleri, umursuyorsun yani ? sana bir şey diyeyim mi bu sitede 10'u geçmez tasarım bilen ve uğraşan sen boşver wert'i görmüşsün işte 4-5 yılda ne hale gelmiş söylese inanmazlar.
He bu arada half life oynamakla ilgili konun varmıydı boşver biz senle half life oynayalım :| -
hocam ben yapcam bişiler de pek ümit bağlama :)
-
şunu editle hocam kendine göre.. zamanım olsa yapardım bişeyler ama şu bütler ahh olmasa
edit: aklıma bişey geldi siqmişim sınavını da :D ilham başka zaman gelmiyor.. sade biraz ama olsun ;) başlıyorum bitince beğenmezsem pmlerim sen beğenirsen buraya koyarsın hocam
-
sirri bunu yazdı:
-----------------------------elimden gelse yapardım çok filmini indirdim emeğin geçti :D
bu arada umarım uploaded ve turbobit de kazık atmaz :D
edit :bi de fileswap varmış insallah emeklerinin karşılığını alırsın..
-----------------------------fileswapa 622$ kadar kaptırdım :) turboda problem yok sükür
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------şunu editle hocam kendine göre.. zamanım olsa yapardım bişeyler ama şu bütler ahh olmasa
edit: aklıma bişey geldi siqmişim sınavını da :D ilham başka zaman gelmiyor.. sade biraz ama olsun ;) başlıyorum bitince beğenmezsem pmlerim sen beğenirsen buraya koyarsın hocam
-----------------------------pm ni bekliyorum
-
pmde değim gibi ;)