Film Sitesi Tasarımım Nasıl
-
tasarım güzel de bu konunun görüntülenme sayısında bi bokluk var :W
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
tasarım güzel de bu konunun görüntülenme sayısında bi bokluk var :W
-----------------------------aynen :D
heyklemişler..
12469
-
sanki yukarda bi header olsa daha guzel olur loginin oldugu bolum, birde sol tarafta kategori altındaki bos alan cok goze batıyo....yazılmıs olabilir ama tum yorumları okuyamadım bi kullanıcı olarak bunlar gozume carpardı bunlar dısında hos olmus kolay gelsin.
-
ramses bunu yazdı:
-----------------------------sanki yukarda bi header olsa daha guzel olur loginin oldugu bolum, birde sol tarafta kategori altındaki bos alan cok goze batıyo....yazılmıs olabilir ama tum yorumları okuyamadım bi kullanıcı olarak bunlar gozume carpardı bunlar dısında hos olmus kolay gelsin.
-----------------------------sağol dikkate alacağım
@zone o hata database i siteye koymadım o yüzden veriyo daha tam bi database oluşturmadım
-
tasarim güzel fakat amacın tasarım yapmak yani bu işin zevkini çıkartarak bişeyler yapmaksa diyeceğim bişey yok. ancak aynı tarzda bi tasarimi wp kullanarak cok rahat ve kullanıslı bir biçimde yapabilirdin. yinede tasarim güzel emek harcanmış.
-
FurkanmiX bunu yazdı:
-----------------------------tasarim güzel fakat amacın tasarım yapmak yani bu işin zevkini çıkartarak bişeyler yapmaksa diyeceğim bişey yok. ancak aynı tarzda bi tasarimi wp kullanarak cok rahat ve kullanıslı bir biçimde yapabilirdin. yinede tasarim güzel emek harcanmış.
-----------------------------hocam wp için tasarım yapmayı bilmiyorum ayrıca sitenin kodlamasını panllerini falanda kendim yapmak istediğimden herşeyi sıfırdan yaptım