Film Sitesine Hit (Anlayanlar Bi Bakıversin)
-
hacılar konu bir up olsun dediklerinizi harfiyle uydum tık yok ;
şurdaki gibi bu işlerden anlayan mürit varsa bi el atabilir mi ya
-
kategorideki +18 i en altta koysan daha sağlıklı olabilir, mudavim toplama açısından. Çünkü +18 kategorisini görenler her an V-Pills reklamı çıkabilir düşüncesinde oluyolar. Şahsen ben izlemiyom +18 kategorisi olan sitelerde reklam manyagı yapıyolar adamı antipati oluşuyor .
-
Yazmayayım dedimde yinede tutmadım kendimi.
Hit çekmenin 3 yolu vardır
1 - Organik 2 - Müptela kullanıcı 3 - Reklam
Şimdi irdeleyelim ;
1 - Organik ;
Google yandex gibi arama motorları kelime arama motorlarıdır. Bu cümleden ne anlıyoruz sitenin arama motorlarında çıkabilmesi için öncelikle sitende bazı yazılar olması lazım.
Şimdi rastgele bi yere tıklayalım sitende ;
http://filmiburadaizle.net/3x3-dokuzlar/
Yada
http://filmiburadaizle.net/skateland-2010-izle/
Pardonda giriyorum sadece video var google siteni taradığı zaman siktiriboktan bi botla çektiğin veya kendin sadece link olarak eklediğin bi video linkinden başka ne bulacak ??
Hayır okunacak bir cümle yok sitende google ne indexlesin ki sana bu kelimelere göre ziyaretçi getirsin ??
2 - Müptela kullanıcı ;
Ben dizi-mag dan başka yerde film izlemem. Neden ?
Adamlar kendi sistemlerini yazıyor. Bir ton yenilik var. Sİktiriboktan bi wp ile dandik bi tema ile yüzbinlerce kullanıcı beklemiyorlar.
Devamlı yenilik içindeler. Dizilerinin 3- alternatifi var. Adamlar her an yeniliyor ve sistemlerini kalitelerini yeniliyorlar.
Artık ilk okul bebelerinin bile kurduğu, ortada binlerce bulunan wp ve temalar ile ne yapabileceğini bekliyorsun ki ?
3 - Reklam ;
Gelipte bide bunu anlattırma bana.
Şimdi kartlarımızı açık oynayalım ;
Ne seo konusunda uzman olmaya gerek var nede başka bir şeye. Bazı kalıp özellikler vardır ki sitende hiç biri yok. Bunları öğrenmekte oturup okusan 1 gününü almaz. Ki bu kalıp özelliklerlede alabileceğin kullanıcı sayısı 50-100 ü geçmez. Daha fazlası için oturup çalışacaksın.
Herşey para ile yapılmıyor millet nasıl yapıyorsa zamanla sende yapabilirsin. Bunun dışında artık her yerde olan bilgiler ve eğitimler varken oturup sızlanmanın anlamı yok.
Ne yazıkki bok gibi paran veya güzel derecede bir bilgin yoksa hit de yok.
Kısacası otur öğren çalış biraz.
Bi ton makale yazdık burda yada başka yerlerde gerek inceliklerini, gerek puştluklarını gerek zorluklarını kolaylıklarını anlattık hiçmi birini okumadın ?
Edit : Site daha 2 aylıkmış neyin davasını yapıyorsak..
iLLuMiNaTi tarafından 24/May/13 20:48 tarihinde düzenlenmiştir -
yani sana bu duvardan ekmek yok diyorsun
peki bu seo konularını öğrenebileceğim bir kaynak önerir misin
overlocker tarafından 24/May/13 20:50 tarihinde düzenlenmiştir -
overlocker bunu yazdı
yani sana bu duvardan ekmek yok diyorsun
peki bu seo konularını öğrenebileceğim bir kaynak önerir misin
Öyle bir şey demedim. Ama armut piş ağzıma düş yok. Millet bu tip şeyler için gecesini gündüzüne katıp çalışıyor. 2 ayda bi wp kurup hit gelsin diye bi olay yok.
Konularıma bak kendi yazdıkalrımda var kaynaklarda var var da var..
-
anladım kardeş teşşekürler .