Film Tavsiyesi ? ( Bilim Kurgu Ve Savaş )
-
Bugün arkadaşlarla film izlicez ne zamandır düşünmeme rağmen şöyle birlikte izleyecek bir film bulamadım.Klasikleşmiş tüm filmleri izledik.Şimdi Sizden Bilim Kurgu Ve Savaş Adına Sağlam Film Tavsiyeleri bekliyorum.
Sımdıden Teşekkürler. -
bende robotlu film arıyorum
ben robot , terminatör , bilimum bu tür filmler..
edit : terminatör izlemediysen 1-2-3 izle bak memnun kalırsınız.hatta ilk filmde , 80lerde çekilmiş , robot geçmişe ışınlanıyo ama ancak çıplak gelebiliyor.
Arnold schwarzzeneger geldiğinde vücudu tamamen karanlık bi gölge şeklinde , ama ordan bişey görüyosunuz bi sağa bi sola sallanıyor :D:D
-
,sin city,snatch,rec,wanted-hellboy I-II,The mist(ayar bi son),İron man(hade len) film listesini(exellde yazılı) kullanmasını bilmiyorum isteyen olursa atabilirim lakin sadece bendeki 555 film var listede
-
Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------
Bugün arkadaşlarla film izlicez ne zamandır düşünmeme rağmen şöyle birlikte izleyecek bir film bulamadım.Klasikleşmiş tüm filmleri izledik.Şimdi Sizden Bilim Kurgu Ve Savaş Adına Sağlam Film Tavsiyeleri bekliyorum.
Sımdıden Teşekkürler.
-----------------------------Arkadaşım film yerine yabancı bir dizi öneririm. Lost u yapanlar yapmış.. Şuan 15. bölüm yayınlanıyor...
Fringe ( altyazılı )
Bilimkurgunun sınırlarını zorlayan çok harika bir dizi. Aslında dizi demek hoş değil. her bölüm başlıca bir film gibi
-
yapay zeka
-
Çöküş
-
kasımda aşk başkadır-melekler şehri (: şiddet unsurları içeren filmlere hayır!!
-
mutant chronicles var hem sci-fi hemde savas lakin film bok gibi
-
rambo,teminatör serisi, hepsini vur,ong bang ,doom,balinyo 13, sınırda , düşman hattı
-
rambo serisi, terminatör serisi, star wars serisi, tetikçi serisi, hızlı ve öfkeli serisi aksiyon ve savaş olarak
işaretler, dünya savaşları da bilim kurgu olarak ideal
-
David Crononberg 'in "eXistenZ" filimini öneriyorum. http://www.imdb.com/title/tt0120907/