Film Tavsiyesi İstiyorum..
-
Bana akıl oyunları, sihirbaz , prestij , yes man , gerçek masallar , sihirli şehir, narnia günlükleri,mürekkep yürek gibi film tavsiye edecek olan varmı ?
en güzel filmi tavsiye edene 500 mb alan 5 GB host vericem.ama filmin sonunda vay anneannesini lan ben bu filmi nasıl izlemedim demem lazım gerçek masallar ve yes man türleri tercihim kişisel gelişim veya bilim kurgu gibin bişey yada fantastik neyse yazın hadi bekliyom :)
-
söylediklerinle pek alakası olmayabilir ama Benjamin Button filminden günlük hayata acayip malzeme çıkar ;)
-
fight club seyretmediysen izle, sonu baya :| yaptırıyor insanı ve hatta :S yaptırıyor
host istemez ;)
-
"big fish" şu ana kadar benden başka kimse beğenmedi bu filmi ama hala ısrarla öneriyorum =))
-
penthouse
brazzers
bangros
svvsvsvsvs yapımları :P
büdüt belki işini görür:
http://askmen.mynet.com/top10/117-top-10-eglence/879-en-paranoyak-10-film?start=9
-
http://www.tahribat.com/members.asp?id=28584
açtığım konulardaki filmler boş değildir
-
bunlar güzeldir :)
Girdap
Cidade de Deus
Brotherhood of War
Der Untergang - Çöküş - Downfall
Dead Man's Shoes
Ip Man
Taken
No Country For Old Men
Che Part One
Che Part Two
Hotel Rwanda
Deo ge-im - The Devil's Game
Felon -
Oldboy(konusu itibari ile muhteşem) 1408(bununda konusu güzel), Slumdog milyoner(buda konu bakımından iyi sıkılmazsın), Shoot 'Em Up(aksiyon çok iyi), ChangeliG(konusu iyi), Davetsiz(gerilim), Çıkış yok(basit gibi duran ama konusu bakımınından güzel
-
wanted, ölüm yarışı, hepsini vur
bu üç filmi izlemeni tavsiye ederim çok mükemmel filmlerdir.
-
300 Spartalı
Amadeus
Amerikan Gangsterleri
Beyazlar Beceremez
Büyük Hazine 1-2
CesurYürek
Geleceğe Dönüş 1-2-3 Çerez mayetinde
Görevimiz Tehlike 1-2-3
Yapay Zeka**
V For Vandetta
TransFormers
Step Up 1-2
Snatch
Sıkı Aynasızlar**
Ocean's 11-12-13
Léon
Kung Fu Hustle
Shaolin Soccer**
Bunları izle gel Sırayı bozmadan izlemeni tavsiye ederim Beenmezsen iade et postumu :R Alanımı isterim hea :D
-
Olağan şüpheliler (Son 1 dk. :) )
Oldboy
Saw (Tüm Serisi)
Se7en (Sonunda aq insanın)
A beautiful Mind (2 gün kendime gelemedim)