Filmde 2 Dili Aynı Anda Konuşuyor
-
beyler 14 gb avatarı indirdim.kalite harika süper vsvs ama filmde ingilizce ve rusça aynı anda konuşuyor :S düzeltme imkanı var mı ?
-
Ekerci bunu yazdı
beyler 14 gb avatarı indirdim.kalite harika süper vsvs ama filmde ingilizce ve rusça aynı anda konuşuyor :S düzeltme imkanı var mı ?
bildiğim kadarıyla yok hocam, birkaç defa ben de denk geldim. Hep bu gerzek rusların işi...
-
EMRE955 bunu yazdıEkerci bunu yazdı
bildiğim kadarıyla yok hocam, birkaç defa ben de denk geldim. Hep bu gerzek rusların işi...
aynen ya.bari tek bi dil yap.arkada ingilizce duyuyorsun sonra rusça gelio bide altyazı var.boşa indirdim.gitti 2 saat
-
hocam degiştirdim seçecenk varmış sağ tıkladım stream seçiorsun.rusça gitti şimdi
-
çözmüşsün ama codectendir filmin adında dual audio yazıodur büyük ihtimalle. MPC kullanırsan a ya basıp diller arası geçiş yapabiliosun free klite codec pack tavsiyemdir mpc içerir.
-
polonya nın filmlerinde o tarz şeyler var, orjinal dili yayınlanır ardından dublaj yapılır. bu sayede halk ingilizceye de aşina oluyor. Onu sormuştum bir polak arkadaşa, sebebi buymuş..
senin olay ise apayrı bir şey, ayarı var onun zaten çözmüşsün
-
bsplayer ile halledebilirsin.
" Menü > ses > seslendirme "
-
Ben de Azeri kanallar gibi bir şey sanmıştım :D
-
dual film olarak geçer hocam bu dediğin . DVD mantıgı ile düşün bazı filmlerde arkasında dil desteği tarzı bi bölüm olur.film üzerinde birden fazla seslendirme oluyo vs.
gomda "a" yabasınca değiştirme seçeneği çıkıyordu
-
Haymatlos bunu yazdı
Ben de Azeri kanallar gibi bir şey sanmıştım :D
-
geçmiş olsun. sen hala avatarı izlemedin mi? boşver gerzek bir film.
dünyanın en iyi seslendirmesi türklerdir.