folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Filmde 2 Dili Aynı Anda Konuşuyor

Filmde 2 Dili Aynı Anda Konuşuyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

beyler 14 gb avatarı indirdim.kalite harika süper vsvs ama filmde ingilizce ve rusça aynı anda konuşuyor :S düzeltme imkanı var mı ?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

beyler 14 gb avatarı indirdim.kalite harika süper vsvs ama filmde ingilizce ve rusça aynı anda konuşuyor :S düzeltme imkanı var mı ?

bildiğim kadarıyla yok hocam, birkaç defa ben de denk geldim. Hep bu gerzek rusların işi...

xxx
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    EMRE955 bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı

bildiğim kadarıyla yok hocam, birkaç defa ben de denk geldim. Hep bu gerzek rusların işi...

aynen ya.bari tek bi dil yap.arkada ingilizce duyuyorsun sonra rusça gelio bide altyazı var.boşa indirdim.gitti 2 saat

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hocam degiştirdim seçecenk varmış sağ tıkladım stream seçiorsun.rusça gitti şimdi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

çözmüşsün ama codectendir filmin adında dual audio yazıodur büyük ihtimalle. MPC kullanırsan a ya basıp diller arası geçiş yapabiliosun free klite codec pack tavsiyemdir mpc içerir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

polonya nın filmlerinde o tarz şeyler var, orjinal dili yayınlanır ardından dublaj yapılır. bu sayede halk ingilizceye de aşina oluyor. Onu sormuştum bir polak arkadaşa, sebebi buymuş..

senin olay ise apayrı bir şey, ayarı var onun zaten çözmüşsün

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

bsplayer ile halledebilirsin.

" Menü > ses > seslendirme "

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Ben de Azeri kanallar gibi bir şey sanmıştım :D

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

dual film olarak geçer hocam bu dediğin . DVD mantıgı ile düşün bazı filmlerde arkasında dil desteği tarzı bi bölüm olur.film üzerinde birden fazla seslendirme oluyo vs.

gomda "a" yabasınca değiştirme seçeneği çıkıyordu

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı

Ben de Azeri kanallar gibi bir şey sanmıştım :D

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

geçmiş olsun. sen hala avatarı izlemedin mi?  boşver gerzek bir film.

dünyanın en iyi seslendirmesi türklerdir.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 1979 Toplam Mesaj: 15