Filmdukkani.İnfo [Beta] | Nurky Ve Sharpshooter
-
Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------
hocam tasarımı web2.0 yapacaz diye baya büyük yapmısınız tasarım düzenlense iş var sitede...
tasarım bedava tasarımlardan. hatırlıyorum ben bu tasarımı =) -
FOXXLY bunu yazdı:
Desiqner bunu yazdı:
hocam tasarımı web2.0 yapacaz diye baya büyük yapmısınız tasarım düzenlense iş var sitede...
tasarım bedava tasarımlardan. hatırlıyorum ben bu tasarımı =)
-----------------------------tasarım free olup,üzerinde oynanıp,script üzerine giydirilmiştir...
-
Nury bunu yazdı:
hayırlı olsun la :D yanlız tasarım çok şeyden olmuş onada bi el atın ajax filanda kullansanız süper olcak :)
-----------------------------teşekkürler,
ajax'ı bitirdim 1-2 sorun war onları aştıktan sonra baya güzel olucak
@nickneyime
onların kodlaması bitti fakat satış başlamadığı için aktif değil :)
-
dizi listesi ile film listesine tıklayınca url'nin sonuna # ekliyo. kalıyo öyle. heralde sadece bende problem yoktur :D
-
tasarım falan gayet hoş bence dizi satın ii tutuluo :D
SharpShooter Hakkında [Kodlamaktan Şaftı Kayan Kişilik ]
yaw bu holy nin değilmiydi
The Holy One
Tahribat.com Kurucusu, Webmasteri ve Coderı, Kodlamaktan şaftı kaymış insan... -
haryırlı olsun :)
-
güzel güzel gayet güzel :)
-
235 Adet DVD film ile bende destek verebilirem elimde sadece lost sex and the city kurtlar vadisi var Belgesel Ve konserde :D
-
...yorumlarınz bizim için gereklidir. demişsiniz de bıcok yorum havada kalmış :|
-
SyspioniC bunu yazdı:
...yorumlarınz bizim için gereklidir. demişsiniz de bıcok yorum havada kalmış :|
-----------------------------hacı yorumlarınız bizim için değerli tabi ki,yalnız her yoruma teşekkürler veya tamam gibi mesajlar yazmamamız yorumlarınızı
değerlendirmediğimiz anlamına gelmez,
sürekli yorumlarınız doğrultusunda yenilik,değişiklik yapıyoruz
@AMoonRA
halledildi