Filme Alt Yazı Ekledim Çalışmıyor
-
Arkadaşlar filme alt yazı ekledim çalışmıyor :S çalıştırmak için bir yöntem varmı yoksa artık çok mu geç ?

-
-
hocam git bs player kur rahat et.
-
ekledim derken srt olarak mı ekledin yoksa içine mi gömdün srt ise km player değilse bilemiyorum
-
MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------hocam git bs player kur rahat et.
----------------------------- -
hocam gömdümmü ekledimmi bilmiyorum ikiside aynı değil mi ? AVI recomp diye bir programla dünde bir alt yazı ekledim .srt uzantılı sorunsuz filmi izledim ama bu sefer olmadı bs playeride deniyeyim hemen bu arada km player olmadı
-
codec problemi var bence vlc kullan bs de iyidir.
-
hocam bs ilede açamadım kodek bul diyor bul diyorum bulamıyor .)
-
hocam sanırım bu film artık çalışmaz bende aynı film birde mp4 olarak var bende ki programla alt yazı mp4lere eklenmiyor mp4 e alt yazı eklemek için hangi programı önerirsiniz ?
-
PoLiZei bunu yazdı:
-----------------------------hocam sanırım bu film artık çalışmaz bende aynı film birde mp4 olarak var bende ki programla alt yazı mp4lere eklenmiyor mp4 e alt yazı eklemek için hangi programı önerirsiniz ?
-----------------------------Mp4 e encode etmeden muxing ile altyazı eklemek istiyorsan sana mp4boxGUI programını öneririm zaten programı açtığında görüceksin çok basit.Yine bir sorun olursa yaz buraya yardımcı olurum:
http://www.mediafire.com/download.php?2dx3r6bd7fd2798
-
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------PoLiZei bunu yazdı:
-----------------------------hocam sanırım bu film artık çalışmaz bende aynı film birde mp4 olarak var bende ki programla alt yazı mp4lere eklenmiyor mp4 e alt yazı eklemek için hangi programı önerirsiniz ?
-----------------------------Mp4 e encode etmeden muxing ile altyazı eklemek istiyorsan sana mp4boxGUI programını öneririm zaten programı açtığında görüceksin çok basit.Yine bir sorun olursa yaz buraya yardımcı olurum:
http://www.mediafire.com/download.php?2dx3r6bd7fd2798
-----------------------------saolasın dostum filmin tr dublajını indirdim izledim bi daha ki filmlerde kullanırım :)