folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Filmlere Decrypt(Şifre) Koymuşlar? Nasıl Çözebiliriz. Woltran Oluşturalım?

Filmlere Decrypt(Şifre) Koymuşlar? Nasıl Çözebiliriz. Woltran Oluşturalım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
    -----------------------------

@nikoteen

Sparse file deniyor.  NTFS sistemlerde dosyanin sadece bir bolumu bilgi tutarken geri kalani sifirlarla dolu oluyor kisaca ve acemice aciklamak gerekirse

http://www.google.com/search?hl=en&rlz=1T4GPTB_enUS290US290&q=sparse+file

--

Simdi de sen bana bir vidyo dosyasinin nasil 5 saniye vidyo oynatarak hata verdigini ve senden player yuklemeni istedigini anlat

-----------------------------
    Hımm bilmediğim birşeydi,iyi oldu gerçi hala sıfırla doldurulunca neden bozulmasın die ve hangi programla bu olayın yapıldığını merak etmiyor değilim..

Bu player ve beş saniye sorusunu bana mı soruyosun :) adam kom playerda galba yazmış bende kom değil la gomdur dedim.Bir film 5 saniye oynayıp sonrasında nasıl hata verebilir ;

Lisansı reklamdan sonra sorabilir :)

@sniperr1907

Lisanslık bir olay değilmiş seninki..Büyük ihtimalle sünnetçinin dediği sahte dosya şişirme işi..Çünkü daha önce hiç bir filmin decrypt edildiğini ve bunu çözemek için sadece özel bir program kullanmak gerektiğine tanık olmadım..Torrent indirmek warken herkesin yorum tapabildiği fake mi değil mi die,bunlara gerek yok hocam haa illede indirecem diyorsanda madem indir biraz 10-15 mb kadar sonra izlemeye bas baktın ki aynı hatayı alıyorsun anlakı yine aynı bok indirmeyi iptal et...Böyle bir şey hiç başıma gelmemişti,tecrübe oldu,sağol..

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    hocam bosuna ugrasma. zamanında bende bu sekılde bır dosya ındırmıstım lime wireden ve arastırdım bayagı bircok yabancı sıteden anladıqım kadarıyla dosyanın cozulmesı ıcın herhanqı bır secenek yok mb yuksek olsada fake bır dosya.. bu yuzden sil gitsin..

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Toplam Hit: 3136 Toplam Mesaj: 23