Filmleri Nereden İndireyim??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

bu genius.us mükemmel bi site üye oldum rapid neyin yok bi friendly e tıklıyon indirirken program kuruyon baya hızlı indiriyon tek linkten herkese tavsiye...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TitanGolem
    TitanGolem's avatar
    Erkek
    arkadaşlar hepinize çok sagolun  bende nezamandır film indirebilecegim siteler arıyodum çok iyi oldu valla :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    genius.us  dili portekizce, turkce hicbirsey yoktur orda, ya ingilizce ya portekizce

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeBeSe
    MeBeSe's avatar
    Erkek
    www.katz.cd & www.rapidreactor.net buralardan indirebilirsin eee bide rapidshare den premium bir hesap alırsan yemede yanında yat...

Keldemi Keder Zift Vursan Gider...:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    kartallar_76 bunu yazdı:
    -----------------------------
    bende www.cithiz.com dan indiriyorum..  bu arada kardeş http://www.thegenius.us buradaki filmler TR dublaj değil değilmi..
    Hayır hocam thegenius.us portekizlilerin sitesi sadece yeni bir film odluğunda ilk linkleri yayınlayan site olduğu için ve rapid linklerinin tamamen yasdak olduğu bir site olduğu için verdim.Rapid linkiyle paylaşım yapanlara sövüyorlar o sitede :D

Bu arada bazı sorumsuz insanların modluk,asminlık yaptiği divx forumlarından film yada dizi indirmeyin ! Başlığa Bakıyorsunuz .....Dvdrip yazıyor içine giriyorsunuz filmin toplam link sayısı 4yada 5 her partın boyutu 90-100Mb :) yani aslında film mp4 ss lere sakın aldanmayın hele camriplerde dvdrip boyutunda olur genelde asam aslında bir filmin camrip sürümünü paylaşıyor fakat copy-pasteci zihniyet ya,gidiyor dvdrip filminin sslerini alıyor allan malağı :@ sizde dvdrip die indiriyorsunuz ski skine...

Bunları atlatmanın 2yolu var 1-)Filmin ilk partını indirirsiniz çıkart dersiniz 2.partı sorduğunda winrar hiçbişeye dokunmadan filmi çıkartığı yere gidersiniz ve çıkardığı filmi vlc playerla açarsınız vlc player size bişe sorar no diyerek atlarsınız filmin ilk plartlık bölümünü diğerlerini indirmeye gerek kalmadan izleyebilir ve böylece görüntü kalitesi hakkında şüphede kalmayacağınız bilgiler edinebilirsiinz

2-)Yada www.cithiz.com ve www.link34.com gibi film işinden anlayan adamların modluk yaptiği sitelerden güvenle indriebilirsiniz.Bu iki sitede şimdiye kadar hiç hatalı film paylaşımı görmedim.

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TRTC34
    TRTC34's avatar
    Erkek

Ugrasma bunlarla Torrent alemde esi benzeri yok ..

www.bitorrent.com

www.torrentbox.com

www.mininova.com

ve birde bunlarin ortak kardesi.  www.isohunt,com.

sadece film  degil oyun ve diger konular alemin krali TORRENT ..

Chicagoan TRTC34
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    zorlauye bunu yazdı:

Ugrasma bunlarla Torrent alemde esi benzeri yok ..

www.bitorrent.com

www.torrentbox.com

www.mininova.com

ve birde bunlarin ortak kardesi.  www.isohunt,com.

sadece film  degil oyun ve diger konular alemin krali TORRENT ..

Evet torrent 10 numara ben dvd filmleri indiriyorum 5 gb dan aşağıya değil orjinal dvd filmler var ama Türkçe bulamazsınız alt yazı eklerseniz olağanüstü görüntülü filmler izlersiniz. Yalnız burdaki dvd filmlere alt yazı ekleme çok karışık uzun bir iş onuda baştan söyliyeyim.

Toplam Hit: 2750 Toplam Mesaj: 18