Filmlerin Üstünde Kareler
-
hacılar dün bilgisayarımı düğmesinden kapatmak zorunda kaldım. sonra bugün açtım. film açayım dedim filmlerin üstünde küçük küçük kareler var sarı çizgili.
caps alamıyorum. alınca siyah görünüyor. programdanda caps alsam bu sefer film normalmiş gibi görünüyor o sarı kareler yok.
sadece film açarken oluyor. sabahtan beri 3 defa codec ve video programlarını sildim yükledim düzelmedi.
divx playerda oynatınca sorun yok. o düzgün gösteriyor ama gom-vlc-km-bs-media player classic - wmp -winamp gibi playerlarda denedim hepsi aynı.
filmler bozuldu diyecem harici hdd deki filmlerdede aynı ve divx playerde sorunsuz oynatıyor.
tam derdimi anlatamamış olabilirim belki ss olmadığında. buna benzer bişey yaşamış olan varmıdır
-
geçenlerde bendede böyle acayip bi durum oldu. bi film indirdim. altyazısını koyunca film başaşşağı dönüyo. klite wmp winamp vs ile denedim hepsinde aynbı durum oldu. gomda da durum aynıydı. sonra film ile altyazının isimlerini değiştirdim. önce filmi verdim sonra altyazıyı sürükle bırak yaptımda normal seyredebildim. bazen böle saçmalamalar oluyo. sanırım sendekide ekran kartı sıkıntısı. driveri bi yeniden yüklemeyi denesene.
-
sadece filmlerde oluyor ama ? benimde aklıma geldi ekran kartı ama divx player oynatıyor sorunsuz. divx player derken makine değil bildiğin gom gibi player :D
-
amk caps alayım diye program indirdim okadar hiç biri ekran görüntüsünü alamıyo hepsi siyah boş ekran olarak görüyor. :S
-
splayer'dan caps alabilirsin film izlerken.
-
telefon kamerasıyla caps alsana baba?
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------
telefon kamerasıyla caps alsana baba?
----------------------------- -
hocam monitörden oluyor o bende suan öyle arka kaplosunu bir çıkar tak
-

telefon kablosu yoktu dün o yüzden resmini çekip ekleyemedim.
ahanda bu şekilde. 3 kere ekran kartı driveri yükledim. sadece film oynatırken böyle oluyor. laptop oludğundan ekran kablosuyla oynayamıyorum :)
-
ferhan sensoy mu o ?
-
garga bunu yazdı:
-----------------------------ferhan sensoy mu o ?
-----------------------------aynen. pardon filminden :D