Film,Oyun,Dosya Paylaşımı Yapan Site Sahipleri İçeri
-
Arkadaşlar site kurmayı düşünüyorum fakat bazı önemli sorularım var.Şuan piyasadaki bir çok film sitesi birbirinin kopyası aynı filmler farklı sitelere koyuluyor merak ettiğim kimse telif hakkı ya da davalık neden olmuyor ya da başa bela almamak için site açmadan önce ne gibi önlemler alınmalı?Ben dosya paylaşım sitesi yapnayı planlıyorum ve elimdeki bir çok farklı siteden indirdiğim dosyaları siteme gömsem ne gibi sorun olur çünkü merak ettiğim internette aradığım aynı eğitim seti tam 7 farklı sitede aynı dosya olarak payalaşılmış bu adamlar nasıl davalık olmuyorlarYada mesela video sitelerinde bulduğum kendim indirdiğim videoları siteme gömsem kimden izin istemeliyim yada ne gibi sorunlar oluşur..Bunun gibi bir çok kopya site var bende bir tane yapsam ne gibi sorun olur ya da sorun olurmu lütfen bu konuda detaylı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
-
MadLover bunu yazdı
Arkadaşlar site kurmayı düşünüyorum fakat bazı önemli sorularım var.Şuan piyasadaki bir çok film sitesi birbirinin kopyası aynı filmler farklı sitelere koyuluyor merak ettiğim kimse telif hakkı ya da davalık neden olmuyor ya da başa bela almamak için site açmadan önce ne gibi önlemler alınmalı?Ben dosya paylaşım sitesi yapnayı planlıyorum ve elimdeki bir çok farklı siteden indirdiğim dosyaları siteme gömsem ne gibi sorun olur çünkü merak ettiğim internette aradığım aynı eğitim seti tam 7 farklı sitede aynı dosya olarak payalaşılmış bu adamlar nasıl davalık olmuyorlarYada mesela video sitelerinde bulduğum kendim indirdiğim videoları siteme gömsem kimden izin istemeliyim yada ne gibi sorunlar oluşur..Bunun gibi bir çok kopya site var bende bir tane yapsam ne gibi sorun olur ya da sorun olurmu lütfen bu konuda detaylı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Dosyalar kendi sunucularında değil çünkü :)
-
yasal@tahribat.com gibi sitenin altına mail yaz avukatlar zaten seninle iletişime geçer. Kaldır dediği filmleri kaldırırsın problem olmaz. Önce uyarı atışı yaparlar. Hop hadi gel mahkemeye demezler o konuda korkun olmasın.
-
Apolitik bunu yazdıMadLover bunu yazdı
Dosyalar kendi sunucularında değil derken
-
MadLover bunu yazdıApolitik bunu yazdı
Mesela videolar vkda, adam sitesine ordan cekiyor. Kendisi video barindirmiyor.
-
izzmarit bunu yazdıMadLover bunu yazdıApolitik bunu yazdı
Mesela videolar vkda, adam sitesine ordan cekiyor. Kendisi video barindirmiyor.
komisyoncu, bi çeşit emlak danışmanuı gibi
dayalı döşeli daire, senin olmuyor. sen, müsterilere geçici süre ile mihmandarlık(rehberlik) yapıyorsun :D
müşteri uyanıksa..enver gibi .jmp asmbly koduyla akışta tprogramın bagıl adresine yönlen... işte öle.
RitmFarbRacourci tarafından 20/Oca/16 18:19 tarihinde düzenlenmiştir