folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Finansbank Enpara'dan Memnun Olanlar?

Finansbank Enpara'dan Memnun Olanlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

ilk çıktığı sıralarda inceleyip kullanmaya başladım.

benim işimi fazlası ile görüyor.

bütün ödemeleri otomatik yaptım. ek ücret yok dert yok hiç bir şey yok.

otomatik ödeme olmayanları da her ay açıyorum kartta para varsa ödüyorum herşey saat gibi tıkır tıtkır

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    Mezantalac bunu yazdı
    livane bunu yazdı

ben memnunum hocam. ilk aldığımda kampanya vardı internet harcamalarımdan 150 tl geri verdiler. %20 iade kampanyası vardı. şimdi google

playde %50 indirim var. havale ve eft ücreti almıyorlar. kart ücreti almıyorlar. istersen günlük aylık 3 aylık vs. faize koyabiliyorsun. ben günlük faize

koyuyrm %9 küsür bi faizi var ki az do olsa damlıyor. kötü bi tarafını hiç göremedim hocam valla. internetten alışverişte yapabiliyorsun. ek para v

eriyor sana ben 750 tl kullandım bir ayda 3 tl geldi faiz. 

google play de enpara hesabını kullanabiliyor musun ? kullanıyorsan nasıl ?

kredi kartını nasıl tanıtıyorsan öyle hocam. kart ekleden giriyorsun kullanıyorsun

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Ben kullanıyorum ...

Daha memnun degılım dıyecegım hıcbırseyle karsılasmadım ...

Havale , Eft ücretsız ... Ödemeler vss ücretsiz ...

Kısacası kolay , rahat , uygun ...

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkcell
    turkcell's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı

Ben kullanıyorum ...

Daha memnun degılım dıyecegım hıcbırseyle karsılasmadım ...

Havale , Eft ücretsız ... Ödemeler vss ücretsiz ...

Kısacası kolay , rahat , uygun ...

aynen enpara süper

char ılkUnluyuBul(char a[10]) { char Unluler[] = { 'a', 'ı', 'o', 'u', 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 9;i++) for (int j = 0, j < 7; j++){//7 olmasının sebebebi 6 harfli bir sözcük girmişti yanlış hatırlamıyorsam if (a[i] == Unluler[j]){ return a[i]; } } bool UnluIncemi(char a){ char InceUnlu[] = { 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 4;i++) if (a == InceUnlu[i]) return true;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    Abi enpara kart geldi 3 ay kullandım ve garanti kartı kırıp Attım. Mükemmel ilgileniyolar. Finansbank'dan bağımsız gibiler nerdeyse. En azından çağrı merkezini aradığında bilgili Insanlar ile konuşuyorsun. Seni Oradan oraya aktarıp durmuyolar :) şiddetle tavsiye ederim. Sırf Yanında verdikleri o kalem için bile geçilir :)

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

En para mükemmel ya adamlar evime kadar gelip kartımı getirdiler :) 5 aydır felan kullanıyorum kuruş para kesmediler yaptığım işlemlerden bugüne kadar 33 Tl kar etmişim. Her ay parayı çekiyorum doğru enparaya atıyorum kafam rahat şiddetle tavsiye ediyorum :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

bende almayı planlıyorum kredi kartım yok şunu sormak istiyorum kullananlara anladığım kadarıyla maaş hesabından direk aktarılmıyor. Parayı nasıl yatırmamız grerekicek peki ?  atm lerden mi, yoksa havale yaparak felan mı ? havale ileyse her aktardığım havale ücreti gidecek öyle mi?

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek
    hypnot1c bunu yazdı

bende almayı planlıyorum kredi kartım yok şunu sormak istiyorum kullananlara anladığım kadarıyla maaş hesabından direk aktarılmıyor. Parayı nasıl yatırmamız grerekicek peki ?  atm lerden mi, yoksa havale yaparak felan mı ? havale ileyse her aktardığım havale ücreti gidecek öyle mi?

atm'den yatırılıyor

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Simde ben lise sonum atmden para yatirip netten alisveris yapmak istiyorum hangi hesabi acmam gerek bunda

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    Elixiron bunu yazdı

Simde ben lise sonum atmden para yatirip netten alisveris yapmak istiyorum hangi hesabi acmam gerek bunda

en para tam senlik dostum. bide ininal var ama o nasıl bilmiyorum araştırmadım duydum sadece

Toplam Hit: 5767 Toplam Mesaj: 45