Finansbank Enpara'dan Memnun Olanlar?
-
ilk çıktığı sıralarda inceleyip kullanmaya başladım.
benim işimi fazlası ile görüyor.
bütün ödemeleri otomatik yaptım. ek ücret yok dert yok hiç bir şey yok.
otomatik ödeme olmayanları da her ay açıyorum kartta para varsa ödüyorum herşey saat gibi tıkır tıtkır
-
Mezantalac bunu yazdılivane bunu yazdı
ben memnunum hocam. ilk aldığımda kampanya vardı internet harcamalarımdan 150 tl geri verdiler. %20 iade kampanyası vardı. şimdi google
playde %50 indirim var. havale ve eft ücreti almıyorlar. kart ücreti almıyorlar. istersen günlük aylık 3 aylık vs. faize koyabiliyorsun. ben günlük faize
koyuyrm %9 küsür bi faizi var ki az do olsa damlıyor. kötü bi tarafını hiç göremedim hocam valla. internetten alışverişte yapabiliyorsun. ek para v
eriyor sana ben 750 tl kullandım bir ayda 3 tl geldi faiz.
google play de enpara hesabını kullanabiliyor musun ? kullanıyorsan nasıl ?
kredi kartını nasıl tanıtıyorsan öyle hocam. kart ekleden giriyorsun kullanıyorsun
-
Ben kullanıyorum ...
Daha memnun degılım dıyecegım hıcbırseyle karsılasmadım ...
Havale , Eft ücretsız ... Ödemeler vss ücretsiz ...
Kısacası kolay , rahat , uygun ... -
JiggSaw bunu yazdı
Ben kullanıyorum ...
Daha memnun degılım dıyecegım hıcbırseyle karsılasmadım ...
Havale , Eft ücretsız ... Ödemeler vss ücretsiz ...
Kısacası kolay , rahat , uygun ...aynen enpara süper
-
Abi enpara kart geldi 3 ay kullandım ve garanti kartı kırıp Attım. Mükemmel ilgileniyolar. Finansbank'dan bağımsız gibiler nerdeyse. En azından çağrı merkezini aradığında bilgili Insanlar ile konuşuyorsun. Seni Oradan oraya aktarıp durmuyolar :) şiddetle tavsiye ederim. Sırf Yanında verdikleri o kalem için bile geçilir :)
-
En para mükemmel ya adamlar evime kadar gelip kartımı getirdiler :) 5 aydır felan kullanıyorum kuruş para kesmediler yaptığım işlemlerden bugüne kadar 33 Tl kar etmişim. Her ay parayı çekiyorum doğru enparaya atıyorum kafam rahat şiddetle tavsiye ediyorum :)
-
bende almayı planlıyorum kredi kartım yok şunu sormak istiyorum kullananlara anladığım kadarıyla maaş hesabından direk aktarılmıyor. Parayı nasıl yatırmamız grerekicek peki ? atm lerden mi, yoksa havale yaparak felan mı ? havale ileyse her aktardığım havale ücreti gidecek öyle mi?
-
hypnot1c bunu yazdı
bende almayı planlıyorum kredi kartım yok şunu sormak istiyorum kullananlara anladığım kadarıyla maaş hesabından direk aktarılmıyor. Parayı nasıl yatırmamız grerekicek peki ? atm lerden mi, yoksa havale yaparak felan mı ? havale ileyse her aktardığım havale ücreti gidecek öyle mi?
atm'den yatırılıyor
-
Simde ben lise sonum atmden para yatirip netten alisveris yapmak istiyorum hangi hesabi acmam gerek bunda
-
Elixiron bunu yazdı
Simde ben lise sonum atmden para yatirip netten alisveris yapmak istiyorum hangi hesabi acmam gerek bunda
en para tam senlik dostum. bide ininal var ama o nasıl bilmiyorum araştırmadım duydum sadece