Finansbank Müşteri Hizmetleri Hk.
-
SeRDaR bunu yazdı
Orada telefonu açan asgari ücretle çalışan bir emekçi olacak ve o Sistemi'de o kurmadı
telefonda ki elemana sövmeden önce bunları düşünmenizde fayda var
asgari ücret demiyelim 2009 da finansbank çağrı merkezindeki satıştan hariç ödenen para 1200 TL ydi
Emekçi olduğu konusuna aynen katılıyorum ben direkt şirkete söylüyorum birde finansbankın istanbul ve erzurumçağrı merkezi var erzurumdakini görmüştüm harika bir sistem kurmuşlar amk uzay üssü gibi :)=
-
ben bi ara inat ettim 27 dakika bekledim yine baglanmadılar :) sonra pes ettim.
-
feykbey bunu yazdı
ben bi ara inat ettim 27 dakika bekledim yine baglanmadılar :) sonra pes ettim.
yok hacı toplamta 47 DK uğraştım yok...
-
DJ_Alper bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Orada telefonu açan asgari ücretle çalışan bir emekçi olacak ve o Sistemi'de o kurmadı
telefonda ki elemana sövmeden önce bunları düşünmenizde fayda var
asgari ücret demiyelim 2009 da finansbank çağrı merkezindeki satıştan hariç ödenen para 1200 TL ydi
Emekçi olduğu konusuna aynen katılıyorum ben direkt şirkete söylüyorum birde finansbankın istanbul ve erzurumçağrı merkezi var erzurumdakini görmüştüm harika bir sistem kurmuşlar amk uzay üssü gibi :)=
Varsayalım 1500 olsun çok mu birilerinin suçu yüzünden küfür yemeye
kaldı ki genel müdüre küfür etsen bile eminim o kayıtları ona dinletiyorlar değilmi oradaki adamı strese soktuğunuzla kalıyorsunuz 3 kuruş paraya onu üzdüğünüzle sizce gerek var mı varsa imkanınız randevu alın yönetim kuruluna diyin ne diyecekseniz yada ona ulaştırın
başkalarının suçunu firmanın en alt kademesinde ki elemana patlayarak gösterilmesi hiç hoş değil bence
madem serbest piyasa onlar istediği koşulu koyma hakkına sahipse sende istediğin bankayı seçmeye hakkın var beğenmiyorsan çalışma tekel değil ki bu adam banka bol memlekette