folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Finansbank Müşteri Hizmetleri Hk.

Finansbank Müşteri Hizmetleri Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Orada telefonu açan asgari ücretle çalışan bir emekçi olacak ve o Sistemi'de o kurmadı 

telefonda ki elemana sövmeden önce bunları düşünmenizde fayda var 

asgari ücret  demiyelim 2009 da finansbank çağrı merkezindeki satıştan hariç ödenen para 1200 TL ydi

Emekçi olduğu konusuna aynen katılıyorum ben direkt şirkete söylüyorum  birde finansbankın istanbul ve erzurumçağrı merkezi var erzurumdakini görmüştüm harika bir sistem kurmuşlar amk uzay üssü gibi :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feykbey
    feykbey's avatar
    Erkek

ben bi ara inat ettim 27 dakika bekledim yine baglanmadılar :) sonra pes ettim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Derin Meva
    rebelpower
    rebelpower's avatar
    Erkek
    feykbey bunu yazdı

ben bi ara inat ettim 27 dakika bekledim yine baglanmadılar :) sonra pes ettim.

yok hacı toplamta 47 DK uğraştım yok...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

Orada telefonu açan asgari ücretle çalışan bir emekçi olacak ve o Sistemi'de o kurmadı 

telefonda ki elemana sövmeden önce bunları düşünmenizde fayda var 

asgari ücret  demiyelim 2009 da finansbank çağrı merkezindeki satıştan hariç ödenen para 1200 TL ydi

Emekçi olduğu konusuna aynen katılıyorum ben direkt şirkete söylüyorum  birde finansbankın istanbul ve erzurumçağrı merkezi var erzurumdakini görmüştüm harika bir sistem kurmuşlar amk uzay üssü gibi :)=

Varsayalım 1500 olsun çok mu  birilerinin suçu yüzünden küfür yemeye

kaldı ki genel müdüre küfür etsen bile eminim o kayıtları ona dinletiyorlar değilmi oradaki adamı strese soktuğunuzla kalıyorsunuz 3 kuruş paraya onu üzdüğünüzle sizce gerek var mı varsa imkanınız randevu alın yönetim kuruluna diyin ne diyecekseniz yada ona ulaştırın 

başkalarının suçunu firmanın en alt kademesinde ki elemana patlayarak gösterilmesi hiç hoş değil bence

madem serbest piyasa onlar istediği koşulu koyma hakkına sahipse sende istediğin bankayı seçmeye hakkın var beğenmiyorsan çalışma tekel değil ki bu adam banka bol memlekette

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 1503 Toplam Mesaj: 15