Finkafe - Yerli Twitter
-
flybatwin bunu yazdı
Hocalar ben beğendim herkes anasının karnından yazılımcı olarak doğmuyor öğrenirler zamanla eleştirmek yerine destek ounursa daha iyi olurdu bence dünyada sesimizi duyuracak bir sitemiz olsa fena olmaz mı
işte bu zihniyet yüzünden ülke gelişmiyor , eleştirmeyelim destekleyelim ki yeni kurnazlar çıkıp bi bok yapmadan paraları cukkalasın
-

Alın size destek :ı
Daha büyük destek mi var :ı Bakalım ne zaman kapatacaklar
-
Tam olarak 30 dakika sürdü :)

-
Neden insanların paylaştığı şeyler hep fink ve finkafe üzerine yoksa hepsi fake mi? diye düşündüğüm çöpünde çöpü ne yardımı hocalar dalga mı geçiyorsunuz yine birilerini zengin etmişler. taklit bir projeyle ne başarılır?
-
Scripti r10 da 150 liraya yaptırmışlar galiba
-
:D finkafe domainde güzelmiş hosthing dahada güzel keske eski günlerimde olsaydım
ddos atardım bakalım dayanabilcekmi diye öyle pek botumda yoktu 100-150 tane felandı ama tr deki forumların cogunu götürüyodum :D
amk o yukarısı ne lan öyle nekadar acık renk sanki pitonla gözetleme yapmısımda bırakmısım gibi oldu önümü göremiyorum :D
do_som tarafından 03/Tem/17 14:03 tarihinde düzenlenmiştir -
ahsar.com vardı yerli twitter gibi aklıma geldi baktım kapanmış onun tasarımı daha güzeldi.
-
masteryoda bunu yazdı
ahsar.com vardı yerli twitter gibi aklıma geldi baktım kapanmış onun tasarımı daha güzeldi.

harbiden daha güzelmiş