Firefox 3.0 Sorun
-
açmaya çalıştığımda bu yazı çıkıyor 2-3 denemeden sonra tekrar açılıyor bunu nasıl düzeltebilirim
-
acaba eklentilerden filan kaynaklanıyor olabilir mi? firefoxu güvenli modda aç bakalım yine öle dicek mi. bende 3,0 kurmustum kapanıyordu sürekli kendilğinden, bende eski versiyonu geri dönüş yaptım. 3,01 çıkınca denicem bakalım..
-
olmadı yine aynı hatayı veriyor ben de eskisine döneyim bari
-
windowsta Documents and Settings altındaki profillerin içinde Application Data'nın için firefox'un profil ayarları olması lazım, onları bi sil bakalım, hatta oralarda firefox ile ilgili ne var ne yoksa sil, sonra tekrar aç bakam.
linuxta "~/.mozilla/firefox" dizinini sil
-
başka fikirleri olanlar varsa buyursunlar
-
cnr437 teşekürler
-
kayıtları registry e giremiyo olabilir mi?
vista mı kullanıyon?
-
vista kullanıyorum
-
varsa anti-virusunu kapat , firewallını kapat , ve bi registryni temizle (Registry Mechanic öneririrm). sonra tekrar kurmayı bi dene
-
hocam ben bi onceki surumunu istiyorum bunu kurdum hic hoslanmadim acikcasi.mesela ufak pencerede bi sürü ufak sekmeler acabiliyodum bunda bunu yapamiyorum.İE bile bunu becermis.eskisini bu 3 te ise bu ozellik yok mesela banka sube sayfalari gibi garanti hsbc vs.
-
weskeyy bunu yazdı:
-----------------------------hocam ben bi onceki surumunu istiyorum bunu kurdum hic hoslanmadim acikcasi.mesela ufak pencerede bi sürü ufak sekmeler acabiliyodum bunda bunu yapamiyorum.İE bile bunu becermis.eskisini bu 3 te ise bu ozellik yok mesela banka sube sayfalari gibi garanti hsbc vs.
-----------------------------bencede hocam önceki de hiç bi sorun yoktu bu habire çöküyor filan anlamadım