Firefox 3.6 Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

o6u2 bunu yazdı:
    -----------------------------

görünümde ufacık tefecik değişiklikler var

yeni tab açma olayı google chrome daki gibi yapılmış.yani bikaç tab aynı anda açıkken ve bi sayfada gezinirken yeni bi tab açtığınızda açılan tab en sonda değil ilgili tabın yanında açılıyor..bu bence güzel bi özellik değil benim kafamı karıştırıyor şahsen.bu özelliği eski haline döndürmenin bir yolunu bulan arkadaş olursa paylaşsın lütfen =)

hocam ilk baş chrome kullanınca bune len demiştim şimdi bende tab olayını öyle benimsedim.Daha mantıklı geliyor.Başta kafa karıştırıcı ama düzeliyor.

---

Öte yandan firefox chrome gibi diyenlere duyuru : google firefox giderlerinin %97 sini karşılıyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

tab olayı için basit bi örnek vereyim (facebook çocuğu değilim herkes deneyebileceği için bunu seçtim)
    facebookta bi arkadaşının 10 tane albümü var, her albümden 4-5 fotoğraf açmak, sonra albümleri kapatıp fotoğraflara kesintisiz bakmak istiyorsun.bi dene bakalım hocam nasıl sinir olacaksın :)

http://kocaer.me
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

o6u2 bunu yazdı:

feysuk çocuğu gibi değil de normal bi site gezgini gibi internette dolaştığın zaman super bi rahatlık veriyor o özellik (chromedan biliyorum)

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

feysuk çocuğu gibi değil de normal bi site gezgini gibi internette dolaştığın zaman super bi rahatlık veriyor o özellik (chromedan biliyorum)

ben de chrome'u yalnızca bu özellik yüzünden terkettim, bu özellik koyulsa fakat aktifliği kullanıcıya bırakılsa daha mantıklı değil mi ?

http://kocaer.me
Toplam Hit: 2213 Toplam Mesaj: 15