Firefox 4 Final Yayınlandı ! (Güncellendi)
-
ie 9 çükümü yesin
-
-
Güncelleme yaptım anında girdiğim hemen açılan sayfalarda bekleme yapıyor birazda kullanıma tuaf geldi bana,
-
Ben de FF4 kullanmaya başladım. Bi eksisini göremedim. Sayfalar ff3 ün son haline göre gayet hızlı açılıyor. Donma tıkanma felan hiçbişey yaşamadım...
-
Şimdilik en beğendiğim özelliği link verilmemiş bir bağlantıyı fare ile seçip sağ tıkladığımda direk bağlantıyı açma seçenekleri sunması...
-
Anakroniq bunu yazdı:
-----------------------------
Şimdilik en beğendiğim özelliği link verilmemiş bir bağlantıyı fare ile seçip sağ tıkladığımda direk bağlantıyı açma seçenekleri sunması...
-----------------------------linkification eklentisi de yapardı otomatik olarak bunu
-
XpertVision bunu yazdı:
Anakroniq bunu yazdı:
-----------------------------linkification eklentisi de yapardı otomatik olarak bunu
-----------------------------Gerek kalmamış öyleyse o eklentinin güncel sürümü çıkmayabilir :D
-
Anakroniq bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
Anakroniq bunu yazdı:
-----------------------------Gerek kalmamış öyleyse o eklentinin güncel sürümü çıkmayabilir :D
-----------------------------şimdi birileri cıkar der, o özellik opera da vardı zaten :D
-
firefox sürekli çöküyordu güzel şimdilik hızlı
-
sekmelerin tepeye çıkması süper oldu ekranda baya bi yer açıldı
ferahladık be :)