Firefox Arızası
-
sürekli kapanıyor son günler de arkadaşlar. bir kaç kii de aynı sorunu söyledi genel birşey ler mi var ?
-
Bende 2.0.0.13 yüklü şu an, sorunsuz kullanıyorum. Bugzilla'ya baktın mı?
-
ben 0.0.13 e yükseltince kapanmayan başladı son zamanlarda sıçtı iyice şu 3.0 çıksada artık kurtulsak
-
en son 0.0.14 cıktı siz nerde kaldınız :)
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------
en son 0.0.14 cıktı siz nerde kaldınız :)
-----------------------------kotanını boşalmasını bekliyoruss :)
-
ff3 beta 5 kullanıyom gayet sorunsuz
-
opera kullansaydınız böyle olmazdı:) Acidtest 3 den geçmiş bir tarayıcı nede olsa :) (Acidtest3 den geçti işte canıma deysin opera daha iyi xD)
-
!!!! cok ilginc yaw bende bazen sayfa ici linke tiklayinca.. acilan yenisekmeyle beraber sayfa boyutu kuculuyor yaw.. cok ilginc.. :-/
-
ben 4 senedir kullanıyorum şimdiye kadar hiç bir sorun vermedi zaten kendi kendini güncelliyor güncellersen
hiçbir sorun vermez zaten explorer dankat kat iyi işletim sistemi çıkarsa google onu kullanırım :)
-
hoca eklentiler ile şişirdiysen belki o tarz bir hata verebilir. ben çook uzun bir süredir kullanıyorum aşırı memnunum.
-
thrbtcell bunu yazdı:
-----------------------------
!!!! cok ilginc yaw bende bazen sayfa ici linke tiklayinca.. acilan yenisekmeyle beraber sayfa boyutu kuculuyor yaw.. cok ilginc.. :-/
-----------------------------onun firefoxla alakası yok js sayesinde pencerenin boyutuyla oynanabiliyor.
ayrıca, yeter ya firefox konusunda opera demeseniz olmaz dimi :@
Toplam Hit: 1993 Toplam Mesaj: 11