Firefox Mitleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hala favroi browserım gogıl KIROM çünkü google gibi sadece ve sadece içini yapıyor :) addonslara ihtiyacım yok işini yapsın güzel bir browser olsun yeter benim için

ama css 3 ü çalıştımıyormuş oda beni sinir etti.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek
    ne derseniz deyin firefoxun eklentilerinin yerini hiçbiri tutamaz. firebug, greasemonkey, adblock ve daha bir çoğu... firefox hantallaşsada bunlar sürekli kullandığım eklentiler. opera görsel yönü güzel, hızlıda google chromede öyle. fakat firefoxun eklenti desteğini veremedikleri için veya bunların yerini tutacak birşey olmadığı için geçmek istemiyorum. birçok firefox kullanıcısıda bu yüzden istemiyordur.

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems. Linus Torvalds
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Sadece noscript eklentisi bile firefox kullanmak için yeterli bir sebep olabilir. Herşey bir yana da ie6 ile karşılaştırmak için beyin özürlü olmak gerekiyor. IE 6 odun bildiğin odun. Linke tıklıyordum 2-3 sn bekliyor sonra sayfa gelmeye başlıyordu. Firefox'da linke tıklar tıklamaz tıkladığının farkına varıyorsun. Sayfanın tamamını indirmese de indiği kadarını gösteriyor. IE 6'da öyle bir durum yok. Bu yüzden hız farkı oluyor. IE 7'yi kurdum yeni sekme açınca 3-4 saniye o boş sayfayı göstermek için süre geçtiğini görünce direkt kaldırdım. Yeni sekmede bilgisayardaki bir html sayfayı göstermenin mantığı nedir anlamadım. Microsoftta da mantık beklememek lazım zaten. IE8'i pek kullanmadım henüz kullanmayı da düşünmüyorum. Ne kullanırsanız kullanın ie kullanmayın. Buradaki yazının da çoğu saçmalık. Firefox tamamen ücretsizdir diyor adamlar bu da gitmiş eula'dan bahsetmiş. Firefox'u kullanmak için herhangi bir ücret ödeyen var mı? Adam markasını tabi koruyacak sana mı verseydi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    chrome a eklenti desteği gelicek az kaldı kıyametin kopmasına :)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
Toplam Hit: 2965 Toplam Mesaj: 15