folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Firefox Şifrenizi Sakın Unutmayın ! [Aman Dikkat]

Firefox Şifrenizi Sakın Unutmayın ! [Aman Dikkat]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun. Benzer bi sikkoluktan sonra bitwarden kullanmaya başladım. Yer imlerini de şifreletmeye gerek yok zaten..

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antichrist
    antichrist's avatar
    Erkek

Brave için de dikkat edilmesi gerekiyor. Blockchain temelli olarak saklanıyor veriler. Unuttunuz mu bir daha dönüşü yok :) Key phase'leri birkaç yere yedeklemek lazım. 

|~_~|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Firefox sağlamcıdır.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mchacker
    mchacker's avatar
    Erkek

Bende şimdi pcye format attım. Operayı kurdum hesabıma giriş yaptım ve senkronizasyonu yap dedim şire var dedi. reset phaspares diye birşey vardı tıkladım üstte uyarı var şifrenisıfırlarız ama datanız ve tm senronizasyonlarınız silinir yeniden tekrar yapmanlazım alttada phassparse sil gibi ifade vardı link olarak ben okumadan tıkladım ve sonra okudum ama datam gitmişti. 

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Hosuma giden adresleri genelde whatsapp ve telegramdan kendime yolluyorum sonra bakarım diye. Aklıma geldikce ordan tıklayıp ulasıyorum.

Syntax error..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

bende firefox telefonda da kurulu ve loginim.

başka bir yerden gireceğim zaman qr ile okutup giriyorum şifreyi ben de bilmiyorum :)

firefoxun şifresi de firefoxda kayıtlı aslında :D

firefox candır.

aynı anda notebook telefon ve tabletten silinmesi lazım giriş yapamamam için.

manglerman tarafından 19/Şub/23 18:19 tarihinde düzenlenmiştir

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

tarayıcı olarak firefox kullanıyorum ama firefox da kayıtlı herşeyim başka yerde yedeği var.

asla sadece tek bir kişiye tek bir kaynağa tek bir bankaya güvenmeyin. herşeyin bir yedeği olsun.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    noname bunu yazdı

Geçmiş olsun. Benzer bi sikkoluktan sonra bitwarden kullanmaya başladım. Yer imlerini de şifreletmeye gerek yok zaten..

Bitwarden turevi yazilimlara da tamamen sifrenizi vermeyin. Ben de kullaniyorum bu arada ama [[SIFRENIN KAYITLI BOLUMU] + [KAFAMDAKI SON EK or ILK EK]] seklinde tutuyorum. Bitwarden leak olsa bile sadece [SIFRENIN KAYITLI BOLUMU] leak olur. Tabi bunu sadece onemli sifreler icin yapiyorum, digerleri icin direk generator ile uretileni alip saklayip kullaniyorum.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

keypass gibi güvenilir bir çözüm varken şifrenizi online başka platformlarda nasıl tutabiliyorsunuz anlamıyorum ve her biri düzenli aralıklarla hacklenirken ...

Toplam Hit: 2711 Toplam Mesaj: 20
firefox account password