Firefox Şifrenizi Sakın Unutmayın ! [Aman Dikkat]
-
Geçmiş olsun. Benzer bi sikkoluktan sonra bitwarden kullanmaya başladım. Yer imlerini de şifreletmeye gerek yok zaten..
-
Brave için de dikkat edilmesi gerekiyor. Blockchain temelli olarak saklanıyor veriler. Unuttunuz mu bir daha dönüşü yok :) Key phase'leri birkaç yere yedeklemek lazım.
-
Firefox sağlamcıdır.
-
Bende şimdi pcye format attım. Operayı kurdum hesabıma giriş yaptım ve senkronizasyonu yap dedim şire var dedi. reset phaspares diye birşey vardı tıkladım üstte uyarı var şifrenisıfırlarız ama datanız ve tm senronizasyonlarınız silinir yeniden tekrar yapmanlazım alttada phassparse sil gibi ifade vardı link olarak ben okumadan tıkladım ve sonra okudum ama datam gitmişti.
-
Hosuma giden adresleri genelde whatsapp ve telegramdan kendime yolluyorum sonra bakarım diye. Aklıma geldikce ordan tıklayıp ulasıyorum.
-
bende firefox telefonda da kurulu ve loginim.
başka bir yerden gireceğim zaman qr ile okutup giriyorum şifreyi ben de bilmiyorum :)
firefoxun şifresi de firefoxda kayıtlı aslında :D
firefox candır.
aynı anda notebook telefon ve tabletten silinmesi lazım giriş yapamamam için.
manglerman tarafından 19/Şub/23 18:19 tarihinde düzenlenmiştir -
-
noname bunu yazdı
Geçmiş olsun. Benzer bi sikkoluktan sonra bitwarden kullanmaya başladım. Yer imlerini de şifreletmeye gerek yok zaten..
Bitwarden turevi yazilimlara da tamamen sifrenizi vermeyin. Ben de kullaniyorum bu arada ama [[SIFRENIN KAYITLI BOLUMU] + [KAFAMDAKI SON EK or ILK EK]] seklinde tutuyorum. Bitwarden leak olsa bile sadece [SIFRENIN KAYITLI BOLUMU] leak olur. Tabi bunu sadece onemli sifreler icin yapiyorum, digerleri icin direk generator ile uretileni alip saklayip kullaniyorum.
-
keypass gibi güvenilir bir çözüm varken şifrenizi online başka platformlarda nasıl tutabiliyorsunuz anlamıyorum ve her biri düzenli aralıklarla hacklenirken ...