Firefox Un Kasmasına SSD Çözüm Olur Mu
-
SweetyVolty bunu yazdıdo_som bunu yazdı
dostlar aslında param cok harcıyıcak yer bulamıyorum :D
bana ver! :D
Şaka bir yana chrome artık aşırı kasıyor yani neden bilmiyorum ama etrafımda ne kadar farklı bilgisayar varsa hepsinde durum aynı. Birşeylerin peşinde muhtemelen google, artık pcden neleri çekiyorsa valla tırsıyorum ya sandboxta çalıştıracağım artık yeminle.:D firefoxa oranla daha iyi o yine valla operaya geccem bakalım :D
-
do_som bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdıdo_som bunu yazdı
dostlar aslında param cok harcıyıcak yer bulamıyorum :D
bana ver! :D
Şaka bir yana chrome artık aşırı kasıyor yani neden bilmiyorum ama etrafımda ne kadar farklı bilgisayar varsa hepsinde durum aynı. Birşeylerin peşinde muhtemelen google, artık pcden neleri çekiyorsa valla tırsıyorum ya sandboxta çalıştıracağım artık yeminle.:D firefoxa oranla daha iyi o yine valla operaya geccem bakalım :D
Opera da eklenti kıtlığı var. Lazım oluyor bulamıyorsun.
-
Tarayici hdd den degil genelde ramden yer eger kapattiginda eski sayfalari geri cagirmiyorsan.
-
-
ekran surucusu durdu şeklinde sorunun varsa flash player ile alakali bir sorun olabilir. Komple temizleyip yeniden kurmayi deneyebilirsin. Fox genelde rame yüklenir, o yuzden yapabilecek birst yok. Ayrica firefox otomatik guncelleme programcığı var, onu kaldir. hatta omple kaldir, yeniden kurarken onu yukleme. Adini tam hatirlamiyorum, hizmetlerden kontrol et.
-
görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti
ekran kartından olmasın... oc varsa hızı geri çekmen gerekebilir...
-
Noyan bunu yazdı
görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti
ekran kartından olmasın... oc varsa hızı geri çekmen gerekebilir...
chrome kullanmayı bıraktıktan sonra hiç vermedi
ben aylarca onu nasıl halledebilirim diye ugrastım. chromenin configlerini değiştirdim yabancı sitelerden araştırdım ama olmadı.
Başka tarayıcıya gecince düzeldi bu tarayıcıda bizi sikmeye calısıyor anlamadım yani
-
-
...
LaNCeLoT tarafından 18/Eyl/16 18:37 tarihinde düzenlenmiştir -
LaNCeLoT bunu yazdı
ne ram ne ssd firefoxun kasmasına çözüm olmaz
:D allah belasını versin bu tarayıcının ozaman